به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از ایسنا، حسین عباس زاده اظهار کرد: شایستگی کارگاههای صنایع دستی با روش میدانی و امتیاز دهی بر اساس مواردی چون کیفیت محصول، فضای کارگاهی و صلاحیت فردی قابل تشخیص است.
وی افزود: درجه بندی بر اساس فرمهای از پیش تعیین شده و بر اساس مهارتها و تواناییهای بازرس فنی انجام میگیرد.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه همچنین استانداردهای ملی تدوین شده از ملاک ارزیابی کارگاههای تولید صنایع دستی هستند، یالدآور شد: انجام فرایند درجه بندی امکان شناسایی کارگاهها در سه رده درجه 1، 2 و 3 و اعطای گواهیت کیفیت را فراهم میآورد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , صنایع دستی , میراث فرهنگی