شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۰۶
رئیس پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی گفت:

تنها ۳۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان خراسان جنوبی در مکان مناسب قرار دارند

رئیس پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه فضاهای بلا استفاده شهرداری‌ها در اختیار پارک علم فناوری، شرکت‌ها و واحدها قرار گیرد گفت: تنها ۳۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان استان خراسان جنوبی مکان مناسبی دارند.
تنها ۳۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان خراسان جنوبی در مکان مناسب قرار دارند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمدعلی ناصری ظهر امروز در جلسه شورای شهر بیرجند اظهار داشت: پارک علم و فناوری سازمانی است که به وسیله متخصصان حرفه‌ای اداره می‌شود و هدف پارک علم و فناوری تبدیل دانایی به دارایی است.
وی وضعیت فعلی پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی را مورد مقایسه قرار داد و گفت: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان دو سال بعد از پارک خراسان‌جنوبی تأسیس شد اما در حال حاضر وضعیت آن با پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی قابل مقایسه نیست.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی ایجاد شهرک علمی و تحقیقاتی در استان را هدف اصلی پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی اعلام و بیان کرد: تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و ارائه خدمات عمومی، اطلاع‌رسانی، ارائه خدمات مشاوره و آموزش، ارائه خدمات فنی و تخصصی و ثبت اختراعات از جمله خدمات پارک علم و فناوری به شرکت‌های دانش بنیان است.
ناصری با اعلام اینکه پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی تاکنون اعتباری از سوی دستگاه‌ها و نهادهای استان دریافت نکرده است گفت: برای راه‌اندازی پارک علم و فناوری هر استانی موظف است زیرساخت‌هایی را در اختیار وزارت علوم قرار دهد تا بتوانیم برای راه‌اندازی مراکز رشد مجوز بگیریم.
وی دوری از مراکز صنعتی، افزایش میزان شهرنشینی و خالی شدن روستاها از سکنه، مدرک‌گرایی، عدم دسترسی به راه ارتباطی ارزان، عدم وجود زیر ساخت‌های لازم، سیاست زدگی در تصمیم‌گیری‌ها و کمبود درآمدها را از چالش‌ها و موانع شرکت‌های دانش بنیان در خراسان‌جنوبی عنوان کرد.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه دولت ایجاد و در اختیار قرار دادن مکان برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان را تقبل نمی‌کند اعلام کرد: تنها 30 درصد شرکت‌های دانش بنیان خراسان‌جنوبی در مکان مناسب استقرار و مابقی در مکان مناسب شرکت استقرار ندارند.
ناصری استفاده از فضاهای بلا استفاده شهرداری‌ها، برگزاری نمایشگاه فروش محصولات شرکت‌ها و واحدهای پارک علم و فناوری با همکاری شهرداری، راه‌اندازی مراکز نوآوری، بهره‌مندی از امکانات شهرداری جهت تبلیغات و استفاده از فضای بلااستفاده شهرداری به منظور استقرار شرکت‌ها را از حوزه‌های همکاری متقابل پارک علم و فناوری و شهرداری ذکر کرد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۸۳۷۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , پارک علم و فناوری , شهرداری