به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، موسی سلیمانی اظهار کرد: استفاده از دستگاه بذر کار در کاشت محصولات کشاورزی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
وی افزود: کاهش میزان بذر مصرفی، یکنواختی در کاشت بذر، یکنواختی در سبز شدن به دلیل رعایت عمق مناسب کاشت بذور و کود، کاهش هزینههای کارگری از طریق کاشت همزمان بذر و کود مورد نیاز از مهمترین موارد اهمیت استفاده از بذر کار است.
مدیر جهاد کشاورزی سرایان بیان کرد: با توجه به اینکه کشت به شکل و شیوه اصولی و صحیح انجام شده، نگهداری، برداشتن علف هرز (وجین) محصول، کاهش میزان آب مصرفی و دفعات آبیاری بسیار کمهزینهتر از کشت سنتی است.
سلیمانی با بیان اینکه دستگاه بذرکار و کودکار دستگاهی است که دارای دو مخزن جداگانه کود و بذر است که دو مخزن به صورت جدا از هم در کنار دستگاه تعبیه شده است، تصریح کرد: در این دستگاه میزان کاشت بذر و کود قابل تنظیم است که بذر مصرفی را به همراه کود فسفاته و ازته به میزان مورد نظر در داخل خاک با عمق مناسب جایگزین میکند.
وی اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان سرایان دارای پنج دستگاه کودکار و بذرکار است که کار کاشت انواع بذور ریز و درشت از جمله گندم، جو را انجام میدهند و از ابتدای سال زراعی شروع به فعالیت کرده اند.
مدیر جهاد کشاورزی سرایان از کشاورزان خواست کاشت گندم و جو را به صورت مکانیزه انجام دهند و ادامه داد: استفاده از ادوات مدرن مکانیزه و حرکت به سمت مکانیزاسیون باعث پیشرفت بخش کشاورزی، افزایش محصول، کاهش هزینه و درنهایت سود بیشتر کشاورز میشود .
سلیمانی یادآور شد: کاشت مکانیزه باعث کاهش هزینه های تولید در بخش کشاورزی می شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , کشاورزی , جهاد کشاورزی