شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۹
نماینده مجلس:

تمرکز بودجه و پژوهش در دانشگاه های بزرگ است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: تمرکز بودجه و پژوهش ها در دانشگاه های بزرگ است در حالی که دانشگاه های شهرستان ها دارای اعضای هیات علمی فعال هستند.
تمرکز بودجه و پژوهش در دانشگاه های بزرگ است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، حجت الاسلام سیدمحمدباقر عبادی جمعه شب در نشست روسای دانشگاه های استان خراسان جنوبی با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشجویی که وارد استان هایی مانند خراسان جنوبی می شود با فردی که وارد دانشگاه صنعتی شریف می شود متفاوت است اما باید دید درصد قبولی ارشد دانشگاه بیرجند چقدر بوده چون جزو هشت دانشگاه اول کشور است.
وی بیان کرد: برخی دانشگاه های بزرگ به دلیل جذب دانشجویانی با رتبه های بالا پیشرفت کرده و شناخته شده اند لذا بودجه های تحقیقاتی و سایر دریافت می کنند اما در زمینه تحقیقات و سایر مسائل به دانشگاه های خراسان جنوبی کمک نمی شود.
نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر قرار است دانشگاه ها رتبه بندی شود باید دید چه دانشجویانی وارد و با چه وضعیتی دانش آموخته می شوند، اینکه دانشگاهی دانشجوی ضعیف را قوی تحویل جامعه دهد، هنر است.
وی اظهار داشت: در بحث آیین نامه های ارتقای دانشگاه، شورای انقلاب فرهنگی و وزارت علوم باید دقت کنند که یکی از بحث ها نخبه پروری و شاگردپروری است.
عبادی گفت: اینکه دانشگاهی یا استادی نخبه پروری کند در کجای آیین نامه دیده می شود و فقط صرف مقاله نباید معیار باشد در حالی که بیش از حد به مقالات توجه کرده ایم.
وی تصریح کرد: اگر قرار است اصلاحاتی در دانشگاه ها شروع شود بهتر است ابتدا از تهران آغاز شود و سپس وارد شهرستان ها شوید.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی هم گفت: در آستانه برگزاری یادواره شهدا در استان هستیم و اکنون شهدا بانی خیر شدند تا بعد از سال ها انتظار وزیر علوم و هیات همراه به خراسان جنوبی سفر کنند.
فرهاد فلاحتی افزود: با آمایش وزارت علوم مخالف نیستیم اما با محدود ساختن دانشگاه به بهانه آمایش مخالف هستیم.
وی بیان کرد: مردم حق و سهم خود به وزارت علوم را ادا کرده اند و مشکلات فراوان دارند اما زمین در اختیار دانشگاه ها قرار داده اند.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای مسائل احداثی دانشگاه کلی از محل مردم استفاده کرده ایم و انتظار داریم آمایش به نحوی برنامه ریزی شود که دانشگاه توسعه پیدا کند نه اینکه برای توسعه قفل شود.
وی با بیان اینکه برای توسعه دانشگاه های کوچک کشور وارد یک دور باطل شده ایم گفت: یکی از این دانشگاه ها بزرگمهر قاینات است و ودر آمایش ماموریتی که برای این دانشگاه داده شده آن چیزی نیست که باید باشد در حالی که باید به نظرات هیات امنای استان توجه شود.
فلاحتی افزود: شهرستان های قاینات و زیرکوه در حال حاضر 147 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارند که بهترین زمینه استفاده از نیروهای افغان برای تحصیل فراهم است و به راحتی می توان مجوز این مهم را صادر کرد.
وی بیان کرد: گزارش های تکان دهنده ای از دانشجویان ایرانی خارج از کشور و خروج ارز به گوش می رسد که خواهش داریم اگر حداقل در دانشگاه های بزرگ صندلی خالی وجود ندارد با مدیریت درست این دانشجویان به دانشگاه های استان خراسان جنوبی سوق داده شوند.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزارت علوم در ماموریت های دانشگاهی به مساله بومی منطقه ای توجه کند گفت: استان مرزی خراسان جنوبی خاستگاه زعفران و زرشک است اما کدام دانشکده یا دانشگاه در حوزه کشاورزی به ویژه در این زمینه مقاله منتشر کرده است؟
وی بیان کرد: علت تامه رای بنده به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مجلس این بود که شاید تنها وزیری بودند که از حوزه شهرستانی انتخاب شدند و درد شهرستان ها را بهتر می دانند که امید است منشا خیر و برکت باشند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۸۵۷۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دانشگاه , دانشگاه صنعتی شریف