شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۳
عضو بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی:

برخی مسؤولین توانمندی‌های جوانان را باور ندارند/ اعتقاد رهبر انقلاب به تعهد و تخصص جوانان

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: درست است که بسیاری از مسؤولین، توانمندی‌های قشر جوان را باور ندارند، اما این یک طرف ماجرا است و از سوی دیگر متأسفانه بسیاری از جوانان هم خودشان را باور نداشته و بر توانمندی‌هایشان واقف نیستند.
برخی مسؤولین توانمندی‌های جوانان را باور ندارند/ اعتقاد رهبر انقلاب به تعهد و تخصص جوانان
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از فارس، جواد طیبی اظهار داشت: از دوران دفاع مقدس زمان زیادی سپری نشده است که در آن دوران سهم عمده‌ای از پیروزی کشور عزیزمان ایران را مدیون رشادت، فداکاری و جانفشانی‌های جوانان غیور کشورمان بودیم که در حال حاضر با نسل جدیدی از جوانان مواجه هستیم که پایبند و متعهد هستند.
وی افزود: با توجه به رشد فزاینده سطح تحصیلات در کشور، بسیاری از جوانان متعهد، در بسیاری از زمینه‌ها تخصص لازم را کسب نموده‌اند‌ و این دو رکن اساسی در کنار یکدیگر کافی است تا بتوان یک شخص را در هر زمینه‌ای به کار گرفت و به نظر من دلیل فرمایش رهبر معظم انقلاب نیز این است که ایشان معتقدند در بسیاری از جوانان هر دو رکن تعهد و تخصص وجود دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند عنوان داشت: به نظر من موضوع بر سر باور داشتن جوانان است.
طیبی افزود: درست است که بسیاری از مسؤولین، توانمندی‌های قشر جوان را باور ندارند اما این یک طرف ماجرا است و از سوی دیگر متأسفانه بسیاری از جوانان هم خودشان را باور نداشته و بر توانمندی‌هایشان واقف نیستند و نتیجتاً این عدم باور دوجانبه باعث شده که نتوان پل ارتباطی مستحکم و مداومی را میان مسؤولین و جوانان برقرار کرد.
وی ادامه داد: البته تعمیم این موضوع کار درستی نیست چراکه هم‌اکنون جوانان در بسیاری از عرصه‌ها در رأس امور قرار دارند و به‌عنوان نمونه در زمینه‌هایی از جمله علم نانو و فناوری اطلاعات قشر جوان پیشرو بوده و هستند تا آنجا که در دولت دوازدهم یک فرد جوان به‌عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتخاب می‌شود.
عضو بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی درباره اقداماتی که برای شکستن حلقه بسته مدیریتی موجود در کشور می‌توان انجام داد مطرح کرد: با حفظ سلسله‌مراتب بایستی آن‌ها را پرورش دهیم تا به‌تدریج آمادگی حضور در همه مقاطع جامعه را پیدا کنند.
طیبی گفت: اینکه از یک جوان خواسته شود تا بدون هیچ تجربه‌ای یک پست مدیریتی را بر عهده گیرد، غیرمنطقی است اما می‌توان آن جوان را در موقعیت‌هایی قرار داد تا تجربه لازم را کسب کرده و وی را برای عهده‌دار شدن مسؤولیت‌های کلیدی جامعه آماده ساخت و باید توجه داشت که نباید تربیت و پرورش نیروی انسانی منحصراً محدود به مدرسه و دانشگاه باشد بلکه بایستی پس از تحصیل با وارد شدن به جامعه نیز ادامه یابد.
وی در بیان موانع موجود در مسیر جوان‌گرایی تبیین کرد: مهم‌ترین مانع که می‌توان برای هر جوان در رسیدن به موفقیت ذکر کرد دغدغه‌ یافتن شغل متناسب با تخصص اوست.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند عنوان کرد: در وضعیتی که چرخ صنعت به کندی حرکت می‌کند، نمی‌توان توقع داشت که فرصت‌های شغلی مناسبی برای متخصصین زبده و جوان فراهم شود پس این دغدغه باعث نومیدی هر چه بیشتر در جوانان می‌گردد.
طیبی اضافه کرد: دومین موردی که می‌توان به آن اشاره کرد، این است که برای استفاده بهینه از نیروی فکری جوانان نیاز است تا استقلال صنعتی، پزشکی و غیره بیشتری داشته باشیم و برای رفع کوچک‌ترین نیازها دست به دامان کشورهای بیگانه نشویم و در عوض از ایشان بخواهیم تا برای رفع این نیازها چاره‌اندیشی کنند و لازمه این امر باور داشتن بر این حقیقت است که جوانان ما می‌توانند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۸۷۳۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , نخبگان