شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۰۵
نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه :

را‌های شهرستان‌های نهبندان و سربیشه نیاز به توجه ویژه دارد/آبرسانی ۲۰۰ روستای نهبندان و سربیشه با تانکر

نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه گفت: ارتباطات شهرستان های نهبندان و سربیشه ضعیف است به طوری که برخی از خانواده ها اصلا تلویزیون ندارند و برخی از آنها که تلویزیون دارند فقط ۳ شبکه را می بینند.
را‌های شهرستان‌های نهبندان و سربیشه نیاز به توجه ویژه دارد/آبرسانی ۲۰۰ روستای نهبندان و سربیشه با تانکر
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم، نظر افضلی نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حوزه نمایندگی تحت پوشش من حدود 27 هزار کیلو مترمربع ازنهبندان و 8 هزار کیلو مترمربع از سربیشه را شامل می‌شود و طرح توسعه نهبندان و سربیشه که در سال 83 ابلاغ شده ، مخصوص شهرستان نهبندان بوده است.
وی ادامه داد:  سربیشه با نهبندان هیچ تفاوتی نمی‌کند و حدود 60 میلیارد تومان برای این طرح تعریف شده است، که اگر تزریق می‌شد تحولات مهمی صورت می‌گرفت ولی پولی که سالیانه برای آن تزریق شد فقط برای امور خدمات رسانی استفاده شد که سالی 10 میلیارد به شهرستان نهبندان و 5 میلیارد به شهرستان سربیشه اختصاص یافت که البته در سال گذشته 9 میلیارد به شهرستان نهبندان و 5 میلیاردبه شهرستان سربیشه تزریق شد.
وی با بیان اینکه از این طرح انتظارات زیادی می‌رفت بیان کرد: تا کنون حدود 45 میلیارد به دست ما رسیده و 15 میلیارد آن باقی مانده اما تا کنون تحولی که باید و شاید ایجاد نشده است.
نماینده شهرستان های نهبندان و سربیشه تصریح کرد: محور اصلی برنامه من عملی شدن توسعه به صورتی کاملا کارشناسی شده است و ما باید تلاش کنیم که پایه گذاری اشتغال افزایش یابد.
وی در زمینه گازرسانی شهرستان‌های نهبندان و سربیشه تصریح کرد: گازرسانی شبکه داخل شهرستان نهبندان اجرا شده و قراربود که نهبندان دارای  CNG شود که پذیرفته نشد و در این زمینه تلاش های زیادی صورت گرفت اما اکنون به فضل خدا مشعل شوسف روشن شده و به مرکز درح گاز تزریق شده است.
وی ادامه داد: در بودجه سال 97، سه استان جنوب کرمان ، سیستان و بلوچستان و هرمزگان را دیده بودند که با اعتراض شدید ما استان خراسان جنوبی هم به طور ویژه گازرسانی شد و امیدواریم تا سال 98 بتوانیم گاز رسانی  روستا های حوزه استحفاظی خود را به اتمام برسانیم.
نظر افضلی درمورد برق شرستان های نهبندان و سربیشه خاطر نشان کرد:برق نهبندان دچار مشکل است و اخیرا استاندار و فرماندار در این زمینه تلاش های زیادی کرده اند و پستی در چاداشی طراحی شده که شدیدا دنبال آن هستیم که اگر این پست راه اندازی شود و خط انتقال به شاهکوه و طلاهیرد نهبندان شود، زیر ساخت برق نهبندان تامین می شود.
نماینده مجلس در زمینه راه های شهرستان های مذکور اظهار داشت: شهرستان های نهبندان و سربیشه از این نظر هردو عقب مانده اند که البته در راه سازی روستایی کارهایش شروع شده است. بد شانسی ما در این مورد این است که چانه راه های روستایی کم گرفته شده و همه بودجه راه های روستایی کشور ۶۰ میلیارد است و این درحالی است که حدود ۷۰ میلیارد برای ساخت راه های استان نیاز است.
وی در زمینه ارتباطات بیان کرد: ارتباطات شهرستان های نهبندان و سربیشه ضعیف است به طوری که برخی از خانواده ها اصلا تلویزیون ندارند و برخی از آنها که تلویزیون دارند فقط ۳ شبکه را می بینند، از اموری که در زمینه فرهنگی باید مورد بررسی قرار بگیرد بردن گیرنده های دیجیتال به این شهرستان هاست که در این زمینه اقدام هایی صورت گرفته است.
افضلی در زمینه آنتن دهی خطوط تلفن تصریح کرد:اخیرا آنتن دهی خطوط تلفن ثابت درست شده اما تلفن همراه کمی با مشکل مواجه است که در این مورد مسؤولان استانی باید پیگیر باشند.
نماینده شهرستان های نهبندان و سربیشه در بحث کشاورزی اظهار داشت:ما کمیسیون کشاورزی را به اینجا آوردیم که اکنون صورت جلسه آن آمده است.
وی در تکمیل حرف خود در زمینه کشاورزی گفت:یکی از محور های اصلی که پیگیر آن شدم بحث قنوات است. اکنون حدود ۴۹ هزار قنات در کشور و ۶۲۵۰ قنات در استان و ۲۵۰۰ قنات در حوزه استحفاظی من قرار دارد که به علت نزولات کم باید مدیریت شوند و چاره ای برای آنها اندیشیده شود لذا با تلاشی که ما از خود نشان دادیم در بند ب ماده ۳۲، طرح بازسازی و مرمت قنوات بعد از کلمه آبیاری نوین در مجلس رای آورده است.
نظر افضلی در زمینه آبرسانی شهرستان های مذکور بیان کرد:پروژه نهبندان و سربیشه حدود ۹۰ میلیارد بودجه دارد که سالی ۳ یا ۴ میلیارد به ما داده می شود که به این شکل بیش از ۳۰ سال طول می کشد تا آب شرب مردم تامین شود.
وی در ادامه بیان کرد: اکنون به حدود ۲۰۰ روستا با تانکر آبرسانی می شود که در همین مورد طرح انتقال آب از خلیج فارس مطرح شده و در نهایت ما ناچاریم که حتی از دریای عمان آب به استان منتقل کنیم.
افضلی در زمینه بهداشت شهرستان ها تصریح کرد: ما در این زمینه گله مند هستیم چون با کمبود تجهیزات پزشکی و اورژانس مواجه ایم، اقدام خوبی که در این زمینه انجام شده این است که دریافتی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی را در برنامه ششم افزایش دادیم و پشت نوبتی ها تحت پوشش قرار گرفتند به طوری که حدود ۳۰ درصد منطقه تحت پوشش هستند و به بهزیستی وام های اشتغال خوبی تخصیص دادیم.
وی با بیان اینکه واردات دام در حال انجام است، ادامه داد: در غرب کشور تبادل کالاها صورت می گیردپس چرا درح و ماهیرود نتوانند تبادل کالا داشته باشند؟
نماینده شهرستان های نهبندان و سربیشه در مورد راه آهن اظهار داشت: ما در این زمینه به شدت کار می کنیم تا این طرح بسته نشود چون هر چند که هزینه زیادی دارد اما موجب نگهداشت جمعیت می شود.
وی در پایان افزود:مسؤولان ما باید جهادی کار کنند و فقط به بودجه نفت متکی نباشند تا اقتصاد کشور را به شکوفایی برسانند.
 
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۸۷۵۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , سربیشه , نهبندان