به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، جلسه شورای شهر بیرجند صبح امروز با حضور اعضای شورا با چند دستور کار در سالن جلسات برگزار شد.
کفسازی و آسفالت روستای اکبریه بیرجند موضوعی بود که امروز در صحن علنی شورا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی در این خصوص توضیح داد: بافت تاریخی اکبریه با شرایط و مصالح خاص بخشی از شهر بیرجند است.
راعی معاون پشتیبانی راه و شهرسازی خراسانجنوبی با اشاره به طرح تفصیلی ویژه روستای اکبریه بیرجند، گفت: این روستا یک طرح تفصیلی ویژه دارد و اگر شهرداری و میراث فرهنگی برای تغییر و تعدیل ضوابط طرح نظری دارند آمادگی داریم تا در اسرع وقت رسیدگی کنیم.
وی با بیان اینکه راه و شهرسازی جهت کمک به اجرای پروژه آسفالت و کف سازی روستای اکبریه بیرجند نه اختیار قانونی دارد و نه میتواند کاری انجام دهد، بیان داشت: میتوانیم با پیگیری، این نقطه از شهر را جزو مناطق بافت فرسوده لحاظ و از محل اعتبارات بازآفرینی شهری در این خصوص استفاده کرد.
نبود الفت و مهربانی لازم بین شهرداری و راه و شهرسازی!
طاهری عضو شورای شهر بیرجند مطرح کرد: متأسفانه الفت و مهربانی لازم بین شهرداری و راه و شهرسازی برقرار نیست و انتظار ما به عنوان نمایندگان شهر بیرجند از مسؤولان این است دیدگاههای جزیرهای را کنار بگذارند و با تمام توانمندیهای موجود برای شهر دلسوزی کنند!
موضوع دیگر مطرح شده در این جلسه املاک تجاری ورودی معبر فرزان بود که خوشبختانه دو ملک باقی مانده نیز تملک و شهروندان باید منتظر اقدامات بعدی در مسیر این طرح باشند.
پروژه ممیزی املاک مهرشهر بیرجند توسط شرکت طرح آمایش موضوع دیگری بود که عملیات ممیزی 94 هکتار از املاک مهرشهر و نقشهبرداری طرح توسط شرکت مذکور انجام شده است.
اما آنچه امروز در شورای شهر قابل بحث و بررسی بود این بود که شرکت مربوطه اعلام کرده نقشهبرداری مازاد بر طرح بوده و شهرداری باید وجه اضافی را به آنها پرداخت کند، این موضوع در کمیسیون مربوطه مطرح و اظهارات مربوطه اعلام و تصمیم گرفته شد وجهی به شرکت تعلق نمیگیرد زیرا نقشهبرداری جزو وظایف شرکت بوده است.
همچنین در این جلسه در خصوص بهرهبرداری از جایگاههای CNG شهرداری بیرجند بحث و تبادل نظر شد.
کلاه سنگینی که بر سر شهرداری رفت!
یدالله غلامپور رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند، با اعلام اینکه از جایگاههایCNG موجود در شهر بیرجند دو جایگاه مختص شهرداری است، گفت: طی مناقصهای که با پیمانکار طرح انجام شد سهم شهرداری 23 درصد و سهم پیمانکار 77 درصد تعیین شد که از این محل سودی که نصیب شهرداری میشد ماهانه 12 تا 13 میلیون تومان و سهم پیمانکار بیش از 30 میلیون تومان بود.
وی بیان داشت: مجدد فراخوان مناقصه برگزار و شرکتی پای کار آمد با سهم 70 درصدی شهرداری و سهم 30 درصدی پیمانکار که میانگین درآمد ماهانه شهرداری بیرجند از این قبل 45 تا 50 میلیون تومان بود.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند با بیان اینکه میزان فروش جایگاهها نسبت به گذشته بسیار شدت گرفته با اشاره به زیانهای متحمل شده پیمانکار طی این چند ماه، توضیح داد: متأسفانه پیمانکار ماهانه هشت تا 10 میلیون تومان از محل این قرارداد متضرر میشود لذا باید تدابیری اتخاذ شود.
بهرهبرداری از جایگاههای CNG شهرداری به مناقصه میرود
غلامپور پیشنهاد تغییر سهم پیمانکار و شهرداری به گونهای که سهم شهرداری 55 درصد و سهم پیمانکار 45 درصد باشد و همچنین پیشنهاد مبنای سهم پیمانکار و شهرداری براساس خروجی دیسپنسرها براساس تأییدیه شرکت نفت را در صحن علنی شورا مطرح کرد که هر دو با مخالفت اعضای شورا مواجه و مقرر گردید قرارداد فسخ و مناقصه جدیدی در این خصوص برگزار شود.
اداره کردن پارکینگ محلهای و ادعای زیان!
موضوع دیگری که مورد بحث و بررسی قرار گرفت برگزاری مناقصه عمومی پارکینگهای سطح شهر بود که غلامپور در این خصوص نیز توضیح داد: حدود سه سال است که پارکینگهای سطح شهر در اختیار پیمانکار بوده و عملا چیزی از این محل عاید شهرداری نشده و این در صورتی است که پیمانکار مربوطه اعلام کرده از محل پارکینگهای حاشیهای حدود 100 تا 150 میلیون تومان زیان دیده است!
وی خواستار برگزاری مناقصه عمومی پارکینگهای سطح شهر شد و افزود: متأسفانه پارکینگهای طبقاتی شهر بیرجند به ویژه طبقات اول در اختیار عدهای خاص که بازاریان هستند قرار دارد!
محمد علی طاهری عضو شورای شهر بیرجند در خصوص این حرف واکنش نشان داد و گفت: خدمات و امکانات شهری باید به طور یکسان در اختیار ذینفعان که شهروندان هستند قرار گیرد.
برگزاری مناقصه عمومی پارکینگهای سطح شهر روی میز شورا
این موضوع مورد مخالفت و موافقت عدهای از اعضای شورای شهر قرار گرفت که به دلیل حضور مهمانان میراث فرهنگی در صحن علنی شورا بلا تکلیف ماند و به جلسه بعدی شورا موکول شد.
موضوع دیگر نامه رسیده به کمیسیون حقوقی بود که جمعی از اهالی خیابان سجادشهر امامت 2، از وضعیت نابسامان گودبرداری در این نقطه گلایهمند و این امر موجب تجمع زبالهها و نخالههای ساختمانی و ایجاد خطرات جانی برای عابران و اهالی کوچه شده است.
این موضوع در کمیسیون حقوقی شورای شهر مطرح و مقرر گردید اداره حقوقی شهرداری نسبت به ارسال اخطاریه به مالک و متصرف اقدام کند.
مخالفت با درخواست آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی استان!
همچنین نامهای از سوی آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی استان به کمیسیون حقوقی شورا ارسال شده بود و در این نامه قید شده با توجه به اینکه آموزش و پرورش به عنوان متولی تعلیم و تربیت بیشترین نقش را در تربیت دارد همواره نیازمند توجه مستمر مسؤولان است لذا این سازمان بنا به قوانین و مستندات گذشته خواستار معاف شدن این اداره کل از عوارض نوسازی شده است.
بنا به گفته طاهری عضو شورای شهر معاف شدن آموزش و پرورش از پرداخت عوارض با استناد به قوانین گذشته بوده که هماکنون در نظریه معاون حقوقی ریاست جمهوری کلیه معافیتهای مرتبط به عوارض شهرداری ملقی گردیده بنابراین اداره کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس نیز با توجه به مقررات اخیرالتصویب معاف از پرداخت عوارض نمیباشند.
انتهای پیام/4