عضو بنیاد نخبگان:
ریسکپذیری لازمه یک اقتصاد پویا است/ لزوم نگاه مثبت به پتانسیل جوانان
30 مهر 1397 ساعت 10:37
عضو بنیاد علمی نخبگان گفت: نیروهای باتجربه و قدیمی باید حس ریسکپذیری خود را که لازمه یک اقتصاد پویا است تقویت کنند تا نتایج بهتری حاصل شود.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از فارس، سیدامین رونقی اظهار داشت: باید به پتانسیل جوانی نگاه مثبتی داشته باشیم چراکه با روحیه جهادی و چالاکتری که جوانان دارند میتوانند در کنار نیروهای باتجربهتر اثر مثبت و همافزا داشته باشند.
وی در بیان علت اصلی میدان ندادن به جوانان در عرصه مدیریت کشور افزود: به نظر من این مسئله دوطرفه است و به دلیل کمتجربگی جوانان میتواند در برخی موارد شهود پیدا کرده و باعث متزلزل شدن اعتمادها شود و از طرف دیگر نیروهای باتجربه و قدیمی باید حس ریسکپذیری خود را که لازمه یک اقتصاد پویا است تقویت کنند تا نتایج بهتری حاصل شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند در بیان اقدامات عملی برای شکستن حلقه بسته مدیریتی موجود و باز شدن عرصه خدمت برای جوانان عنوان کرد: ما به یک سری ارگانهای واسطه مانند بنیاد ملی نخبگان نیاز داریم تا با اختیارات ویژهتری که به آنها داده میشود وارد حیطه تصمیمگیری شده و با رعایت فاکتورهای لازم جوان نخبه را ارزیابی و به سازمان موردنظر معرفی نماید.
رونقی تصریح کرد: در این میان حلقه گمشدهای داریم تا بتواند بین نخبه و سازمانهایی که پروژهای برای عملیاتی شدن دارند واسطه شود و اگر وجود دارند تاکنون نقش چندان پررنگی نداشتهاند.
وی در توصیف نقش جوانان در حل مشکلات کشور و موانع موجود در مسیر جوانگرایی مطرح کرد: استفاده از نیروی جوان با مدیریت صحیح و کنترلشده میتواند در تمام حوزهها بهخصوص در حوزه اجرایی کشور موفقیتآمیز باشد.
عضو بنیاد نخبگان خراسانجنوبی اضافه کرد: مانعی همچون مقاومت برخی نیروهای باتجربه نسبت به نیروی جوان مبنی بر کمتجربگی او و یا از سوی نیروهای جوان برای گرفتن نتیجه سریعتر میتواند رابطه بین این دو قشر را برهم بزند که این معضل با همراهی و مشاوره نیروهای باتجربه قابلحل است.
رونقی در بیان تأثیر قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در اداره کشور عنوان داشت: به نظر من این قانون بهتنهایی کفایت نمیکند و لازم است بیشتر به سمت شایستهسالاری حرکت کنیم.
وی افزود: ممکن است نیرویی باتجربه به اندازه چند جوان فعالیت کند و بهرهوری بالایی داشته باشد به همین دلیل بهتر است خروجی بهکارگیری فرد موردنظر بررسی شود.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 18816