به گزارش
خبرگزاری تسنیم از
بیرجند، کبری ناصری صبح امروز در همایش گرامیداشت روز جهانی غذا و تجلیل از واحدهای تولیدی برگزیده و مسئولان فنی برتر صنایع غذایی خراسان جنوبی اظهار داشت: بحث غذا بحث فرا بخشی است و وزارت بهداشت از ناظران بخش غذا است.
وی افزود: بر اساس حساسیت روز غذا هر سال یک شعار انتخاب میشود که شعار امسال «تلاش برای دنیای بدون گرسنگی تا سال 2030» و «رفتار ما آینده ما را میسازد» و « تلاش برای تغییر اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه 21 تا 27 مهرماه روز جهانی غذا است بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی کاهش مصرف قند و چربی است که در این راستا کاهش مصرف قند و چربی مدنظر است.
ناصری تعداد کارخانجات و کارگاههای موادغذایی و آرایشی و بهداشتی را 102 مرکز اعلام و تصریح کرد: همچنین تعداد مراکز عرضه آرایشی و بهداشتی نیز 75 مورد است.
وی خاطرنشان کرد: امسال تعداد گشتهای مشترک از فروشگاههای مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و آرایشگاهها 182 مورد بوده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از ابتدای امسال تعداد نمونه برداری از کارخانجات و کارگاههای مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی 260 مورد و تعداد کل برچسب گذاری مواد غذایی پایش شده 352 مورد بوده است.
ناصری اظهار داشت: یکی دیگر از طرحهایی که اجرایی میشود طرح ارزیابی محصولات بعد از عرضه در بازار است که در این راستا کل نمونههای ارزیابی شده 648 مورد بوده است.
وی تعداد برندهای ارزیابی شده را 175 مورد عنوان کرد و افزود: همچنین تعداد نمونههای دارای عدم انطباق 86 مورد بوده است.
واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برتر صنایع غذایی خراسان جنوبی تجلیل شدند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این مراسم اظهار داشت: 24 مهرر روز جهانی غذا نامگذاری شده است و بعد از آب مهمترین نیاز جامعه بشری غذا است و باید برای سلامت غذا بیشتر تلاش کنیم.
محمد دهقانی به بحث دنیای بدون گرسنه اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سطح جهان بیش از 800 میلیون نفر انسانهایی داریم که دچار سوء تغذیه هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از وجود 600 میلیون نفر انسان چاق در سطح جهان خبر داد و یادآور شد: اصلاح الگوی تغذیه در جهت کمک به افراد وظیفهای است که بر عهده سازمانهای متعددی است.
دهقانی اظهار داشت: بحث ارتقای سلامت که از تولید محصولات سالم به دست میآید وظیفه تولیدکنندگان را دو چندان میکند.
وی افزود: امید است آیندهای سالم برای خودمان، فرزندان و نسل آینده تامین کنیم چراکه کشوری که رو به پیشرفت است باید جامعه سالمی داشته باشد تا به اهداف خود برسد و موفق باشد.
در این همایش 22 نفر از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برتر صنایع غذایی خراسان جنوبی تجلیل شدند که از این تعداد 11 واحد تولیدی و 11 مسئول فنی برگزیده بودند.
انتهای پیام/4