به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از ایرنا، وحید ضیائیان احمدی روز دوشنبه افزود: در مجموع 50 درصد کلنیها در بخش گزیک، 35 درصد در روستای درمیان و 15درصد باقیمانده در سطح شهرستان پراکنده است.
وی بیان کرد: 33 خانوار در زمینه تولید عسل در شهرستان فعالیت دارند که در 6 ماهه امسال سه هزار و 700 کیلوگرم عسل تولید کردند، تولید عسل با توجه به هزینه کم برای آغاز کار، سود زیادی برای تولیدکننده در بردارد.
ضیائیان احمدی عنوان کرد: عسل عناب، زرشک، آویشن و گون مهمترین نوع عسل تولیدی شهرستان است که از نظر طعم و خواص درمانی بینظیر بوده و استقبال مردم از عسل تولیدی شهرستان قابل توجه است.
وی گفت: عمدهترین مشکل زنبورداران شهرستان، وجود عسل تقلبی در بازار، تغییرات محیطی، وزش بادهای موسمی و بروز بیماریهای ناشناخته است.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان توزیع شکر به صورت رایگان و یارانه ای، توزیع سهمیه خوراک زنبور عسل(اپی پاستا) و معرفی پروش دهندگان زنبور عسل برای دریافت تسهیلات از بسته های حمایتی جهاد کشاورزی شهرستان به زنبورداران ذکر کرد.
ضیائیان احمدی با توجه به آغاز فصل پاییز و کاهش دمای هوا از پرورش دهندگان زنبور خواست کلنی های خود را از مناطق مرتفع به مناطق پایین دست و گرمتر کوچ دهند، همچنین سوراخ پرواز کندو را در فصل زمستان برای ممانعت از ورود جوندگان کوچک و سرما کوچکتر کنند و سوراخ پرواز نباید بسته و یا در مسیر و جهت وزش باد قرار گیرد.
وی استفاده از کیک و جانشین گرده در طی زمستان گذرانی به همراه قاب های عسل و گرده متناسب با جمعیت کندو، قراردادن کلنی ها در مناطق آفتابگر، ادغام کندوهای ضعیف و کم جمعیت را با کندوهای قوی و عدم استقرار کلنی ها در مسیر سیلاب و آبگرفتگی را به پرورش دهندگان زنبور در فصل زمستان توصیه کرد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , عسل , جهادکشاورزی