به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، حسین سرچاهی روز دوشنبه افزود: 192 رشته قنات در شهرستان بشرویه وجود دارد که با توجه به شرایط خشکسالی در منطقه، لایه روبی و مرمت آنها ضروری است.
وی افزایش آبدهی، تولید ثروت برای کشاورزان، اشتغالزایی، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و افزایش میزان تولیدات کشاورزی را از مزیت های لایه روبی و احیای قنوات عنوان کرد و گفت: سال گذشته 14رشته قنات با اعتبار 621 میلیون تومان مرمت شد.
مدیر جهاد کشاورزی بشرویه اظهار داشت: امسال نیز 6 رشته قنات با اعتبار 437 میلیون تومان در این شهرستان مرمت شد که با اختصاص اعتبارات مدیریت بحران مرمت قنوات افزایش خواهد یافت.
وی گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه قنات ها در آبیاری اراضی کشاورزی و کاهش هزینه های تولید، افزایش اعتبارات مرمت قنوات در شهرستان ضروری است.
سرچاهی افزود: گذشتگان ما با احداث قنات با شیوه های خاص و منحصر به فرد و براساس شرایط اقلیمی کشور نسبت به تامین آب موردنیاز خود اقدام کردند که باید بهره گیری از تجارب و توانمندی ارزشمند فعالان سختکوش قنات برای گذر از بحران کم آبی همچنان ادامه یابد.
وی بیان کرد: احداث بند خاکی در بالادست قنوات، مرمت و لایه روبی سالانه قنوات و اجرای طرح های احیای مجدد در قنوات آسیب دیده برای افزایش دبی آب قنوات شهرستان مهم است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , خشکسالی , اشتغال