يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۰
محقق و پژوهشگر عمومی:

استکبارستیزی یک ارزش است/ اعتراف جالب جهانگیری

محقق و پژوهشگر عمومی گفت: به ۱۳ آبان اهمیت می‌دهیم و استکبارستیزی را به عنوان یک ارزش پاس می‌داریم چراکه میلیون‌ها انسان از زمانی که آمریکایی‌ها سعی در دخالت در سایر کشورها گرفتند کشته شده‌اند.
استکبارستیزی یک ارزش است/ اعتراف جالب جهانگیری
 
به گزارش گروه سیاسی خراسان‌تایم به نقل از فارس، سیدمرتضی موسوی‌نژاد اظهار داشت: به 13 آبان اهمیت می‌دهیم و استکبارستیزی را به عنوان یک ارزش پاس می‌داریم چراکه میلیون‌ها انسان از زمانی که آمریکایی‌ها سعی در دخالت در سایر کشورها گرفتند کشته شده‌اند.
حمایت‌های آشکار آمریکا از جنایت‌ها
وی با اشاره جنایات آمریکا با حمایت از رژیم صهیونیستی در موضوع فلسطین، گفت: در افغانستان، یمن، حمایت از آل سعود و کشورهای شرق آسیا دخالت‌های آمریکا آشکار است.
محقق و پژوهشگر عمومی خاطرنشان کرد: 500 هزار نفر در دهه شصت قرن بیستم با حمایت سفارت آمریکا در اندونزی کشته شدند و تنها سکوت آمریکا در فضای مجامع بین‌المللی و فضای رسانه‌ای را داشتیم.
مصونیت قضایی آمریکایی‌ها در ژاپن
موسوی‌نژاد ادامه داد: کاپیتولاسیون در ژاپن به عنوان سومین قدرت اقتصادی جهان برقرار است و ژاپنی‌ها نمی‌توانند برخورد قضایی داشته باشند و باید به آمریکا بروند.
وی با اشاره به اینکه زمانی که هواپیمای مسافربری ما را زدند خلبان مدال گرفت و از وی تقدیر کردند، افزود: کودتاهای مختلف در ایران، حمایت از صدام و موارد متعدد جنایات آمریکا باعث می‌شود که استکبارستیزی را فراموش نکنیم چراکه اگر فراموش شود اتفاقات ناگوار دیگری می‌افتد.
جوانان مؤثرترین قشر در مبارزه با استکبار
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: اصلی‌ترین گروهی که می‌توانند در بحث استکبارستیزی فعالیت کنند جوانان هستند که اکثراً قشر تحصیل‌کرده هستند و روی خانواده‌ها اثرگذار هستند.
موسوی‌نژاد عنوان کرد: جوانان قشر فعال و دغدغه‌مندی هستند که از محافظه‌کاری نیز نسبت به سایر اقشار دورتر هستند و بیشترین تأثیر را در جامعه دارند.
تحریم‌ها باید مدیریت شود
وی با اشاره به اینکه ترامپ و وزیر خارجه آمریکا در آستانه 13 آبان اعلام آغاز تحریم‌ها را کردند، تصریح کرد: اینکه بگوییم تحریم‌ها تأثیری ندارد را مردم باور نمی‌کنند ولی اگر این موضوع مدیریت شود و کشور بر مدار مدیریت جهادی قرار گیرد نه‌تنها تحریم‌ها بلکه مشکلات داخلی که به مردم تحمیل می‌شود نیز حل می‌شود.
کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: در بهمن سال جاری یک سری افتتاح‌هایی در فازهای پالایشگاه خلیج فارس و پارس‌جنوبی را خواهیم داشت که تأثیر زیادی بر روی اقتصاد کشور دارد.
تا فروردین برای یافتن بازار جدید نفتی فرصت داریم
موسوی‌نژاد ادامه داد: آمریکا مجبور شد تا هشت کشور را در موضوع خرید نفت از ایران مستثنی کند و ما تا فروردین برای پیدا کردن بازار جدید نفتی فرصت داریم.
وی با بیان اینکه برخی مانند آقای ظریف موضوعات جالبی در مورد برجام می‌گویند که باید قدر برجام را می‌دانستیم، تصریح کرد: بحث ما این بود که اگر در سال 91 مقابله با تحریم‌ها آغاز می‌شد و دل به مذاکره نمی‌بستیم و توان ما بر روی مسائل اقتصادی بود دیگر تحریم جدید موضوع خاصی نبود.
اعتراف جالب جهانگیری
کارشناس مسائل سیاسی افزود: آقای جهانگیری اعتراف جالبی دارد و می‌گوید تمام تمرکز رئیس جمهور در دولت یازدهم بر روی مسئله برجام بود و من بیشتر به مسائل اقتصادی می‌پرداختم در حالی که باید گفت اگر به جای تمرکز بر برجام، توان خود را برای تولید انرژی‌های مختلف می‌گذاشتیم امروز برای فروش نفت نگرانی نداشتیم.
موسوی‌نژاد خاطرنشان کرد: اگر فاز سوم پارس‌جنوبی در بهمن افتتاح شود به مرحله صادرات بنزین می‌رسیم و درآمد فروش گازوئیل و گاز را نیز داریم و با مدیریت صحیح مشکلی برای کاهش فروش نفت نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: این افتتاح به ما کمک خواهد کرد که توان خود را در داخل بگذاریم و نفت را خرج پالایشگاه‌های خود کنیم و فرآورده‌ها را به فروش برسانیم.
نقش معاندان داخلی و خارجی در تحریم‌ها مؤثر بود
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه فتنه‌گران در سال 88 در داخل و خارج پیام دادند که ایران را تحریم کنید، گفت: نقش معاندان داخلی و خارجی در تحریم‌ها مؤثر بود.
موسوی‌نژاد عنوان داشت: نباید اجازه داد که پس از تجربه برجام، مسائلی مانند fatf و پالرمو به تصویب برسد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۹۱۶۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , برجام , 13 آبان