به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از تسنیم، غلامرضا قوسی اظهار داشت: در خراسان جنوبی سالانه حدود 50 هزار تن زرشک تر تولید میشود اما سود واقعی نصیب بهرهبردار نمیشود.
وی گفت: زرشک از نیمه مهر کار برداشت آن آغاز شده و بهره بردار تنها دو ماه و نیم فرصت دارد محصول خود را برداشت کند و به دلیل وقت کم و از طرفی نداشتن مکان مناسب برای خشک کردن زرشک و نبود واحد فراوری کشاورز مجبور است محصول خود را با قیمت خیلی کم به دلالان و متقاضیان شخصی پیش فروش کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: راهاندازی واحدهای فرآوری زرشک میتواند از راهکارهایی تولید ثروت برای این محصول باشد که این امر نیازمند حمایت مسئولان است.
قوسی با بیان اینکه ایجاد برند جهانی برای حمایت از زرشککاران استان باید انجام شود افزود: بیشتر اعتباری که در استان برای زرشک اختصاص مییابد برای تولید و بسته بندی است و برند اعتباری ندارد.
وی با بیان اینکه باید فروش و بسته بندی زرشک تازه را در دستور کار قرار دهیم افزود: زرشک خراسان جنوبی به صورت خشک به ترکیه و آلمان صادر میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: زرشک 38 نوع خواص دارویی دارد اما هنوز به جهانیان به خوبی شناسانده نشده است که باید ایجاد برند به صورت جدی پیگیری شود.
قوسی با بیان اینکه امسال 25 هزار نفر بهرهبردار کار برداشت زرشک را انجام میدهند افزود: بیشترین میزان برداشت زرشک در استان مربوط به قاین است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: استان خراسان جنوبی قطب تولید زرشک در کشور است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , زرشک , برند