به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از ایرنا، علی اصغر موسوی کیا روز یکشنبه در همایش هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی در مدارس خراسان جنوبی افزود: علاوه بر اعتبارات فرهنگی و اجتماعی پنج میلیارد تومان در حاشیه شهرها در قالب تجهیزات به مدارس، خانه محله ها و دیگر پایگاه های اجتماعی تعلق می گیرد.
وی ادامه داد: امروزه اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و سنتی و خرید و فروش مواد مخدر از آسیب های اولویت دار مورد رسیدگی در استان هستند که تمام دستگاه های ذیربط باید در این زمینه تلاش کنند.
موسوی کیا اظهار داشت: با توجه به جلوگیری از آسیب های اجتماعی هیچ دستگاهی حق ندارد اعتبارات اجتماعی را در حوزه های دیگر هزینه کند و در این زمینه به زودی هیات نظارت استانی تشکیل خواهد شد.
وی تاکید کرد: گرایش به مواد مخدر یکی از آسیب های مهمی است که باید در مقابل آن با آموزش « نه گفتن» مسلح باشیم و دانش آموزان باید در این زمینه تلاش کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی، مهارت سازگاری، توانایی نه گفتن، حقیقت گو بودن، احترام به قانون، مسئولیت پذیری و مشورت را از مهمترین راهکار های مهارت زندگی و جلوگیری از آسیب های اجتماعی بیان کرد.
وی افزود: موقعیت ایجاب می کند که فقط به دنبال چگونگی آسیب هایی همچون اعتیاد به مواد مخدر نباشیم بلکه چرایی این ضد ارزش را هم مورد بررسی قرار دهیم.
وی یادآور شد: طبق بررسی روانشناسی و روانشناختی خواهیم فهمید که بسیاری از علل و چرایی اعتیاد به مسایل شخصی و شخصیتی افراد برمی گردد اما اگر این آسیب ها در جامعه مورد واکاوی قرار نگیرد به حتم خود جامعه به علت تبدیل می شود.
موسوی کیا تاکید کرد: هرگونه سرمایه گذاری در آموزش و پرورش هزینه نیست و باید در نظر داشته باشیم که مهارت اجتماعی دانش آموزان جز با آموزش امکان پذیر نخواهد بود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اعتیاد , آموزش و پرورش