به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، احمد بخشی امروز 13 آذر جاری در جمع خبرنگاران با اشاره به روند فعالیت شبکه ملی جامعه و دانشگاه، گفت: مسئلهیابی و شناسایی مشکلات از گامهای اولیه این شبکه است.
وی افزود: فلسفه وجودی شبکه ملی جامعه و دانشگاه، این است که تصمیمگیری، تصمیم سازی و اجرا را از فضاهای رسمی خلاص کند .
بخشی ادامه داد: در حال حاضر بین دانشگاه و جامعه شکاف وجود دارد و این شبکه ارتباط دانشگاه و جامعه را برقرار کرده و نقش دانشگاهها را پر رنگ میکند.
دبیرشبکه ملی جامعه و دانشگاه در خراسان جنوبی با اشاره به استفاده از ظرفیت نخبگان، تصریح کرد: متاسفانه استان ما برند صادرات نخبه و معلم است و از این پتانسیلها به درستی استفاده نمیشود.
بخشی با اشاره به تهیه سند آمایش استان توسط دانشگاه بیرجند، گفت: از مدیران دستگاههای اجرایی میخواهیم بر اساس اولویتهای ۱۰ گانه موجود در این سند عمل کنند.
وی، عدم استفاده از فرصتهای مرزی و رویکرد منفی به مرز، مهاجرت و حاشیه نشینی، بحران آب، توسعه نیروگاه برق و باد، عدم اجماع نخبگان در مفهوم توسعه و عدم ثبات مدیریت را ازجمله مشکلات خراسان جنوبی برشمرد که توسط شبکه جامعه و دانشگاه شناسایی شده است.
بخشی اظهارکرد: گفت: بالابودن شاخص محرومیت، مغفول ماندن کویر لوت، عدم فعالیت بازارچههای مرزی، خامفروشی و عدم تولید ارزش افزوده از دیگر مشکلات شناسایی شده در استان است.
جنبه علمی این طرح به خوبی دیده شده است
محمد قادر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند نیز گفت: در طرح ملی جامعه و دانشگاه وزیر علوم به عنوان رئیس شورا و معاون فرهنگی وزیر به عنوان معاون رئیس شورا حضور دارند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند افزود: جنبه علمی این طرح به خوبی دیده شده و این طرح در حوزه فرهنگی دانشگاهها و وزارت علوم برگزار میشود و نقش فرهنگی در این شبکه مهم است.
قادری با اشاره به اینکه در این طرح پتانسیلهای بالقوهای وجود دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم این پتانسیلها با از خودگذشتگی و همفکری به نتیجه برسد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , صادرات , دانشگاه