به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمدجواد فلاحی، شب گذشته 14 آذر، با اشاره به تعداد طرحهای آبخیزداری که در این شهرستان اجرایی شده است، گفت: با توجه به تغییری که در نوع بارشها به وجود آمده و همچنین زمان آن، تمام مناطق این شهرستان نیازمند اجرای طرحهای آبخیزداری است.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که این نوع بارشها به وجود آورده تخریب اراضی است که به شدت میزان فرسایش را در منطقه افزایش داده که خود عاملی برای کاهش جمعیت در منطقه است.
وی با تاکید بر ضرورت اجرای طرحهای آبخیزداری، تصریح کرد: اجرای این طرحها در حوضههای آبریز این شهرستان در سالهای اخیر توانسته تعداد زیادی از مناطق بیابانی را احیا و حتی باعث زنده شدن قنات شود.
فرماندار سربیشه اعتبارات اختصاص یافته به این طرحها را در سال جاری یک میلیارد و 200 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: منبع تامین این اعتبار از صندوق توسعه ملی است که قرار است تخصیص آن تا پایان سال مالی 100 درصد باشد .
فلاحی ادامه داد: اعتبار هزینه شده از این منبع در شهرستان 650 میلیون تومان است که به واسطه آن طرحهایی از قبیل بند خاکی، سنگ ملاتی اجرایی شده است.
فرماندار شهرستان سربیشه با اشاره به تقاضای زیاد مردم برای اجرای طرحهای آبخیزداری در این شهرستان با توجه به مزایایی که برای آنها در پی داشته است، اظهار کرد: معادل همین میزان اعتبار در حوضه مشکوکی بند خاکی احداث شده است.
فلاحی ادامه داد: این پروژهها در حال حاضر بیشتر از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان سال به بهره برداری میرسد.
وی یادآور شد: 360 میلیون تومان اعتبار نیز در حوضه مرتع سرمایه گذاری شده است و علاوه بر این حدود 200 میلیون تومان از اعتبارات داخلی فرمانداری و خودیاری مردم برای اجرای طرحهای کوچک و بند خاکی در مناطق عشایری هزینه شده است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , قنات , آبخیزداری