به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، حمید حاجیزاده اظهارکرد: با توجه به 128 روستای بالای 20 خانوار شهرستان سربیشه و اجرای طرح هادی در 52 روستای شهرستان، برای باقیمانده روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان، پیش بینی اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال برای تکمیل و اجرای طرح هادی شهرستان مورد نیاز است.
وی ادامه داد: خوشبختانه در چند سال اخیر و با برگزاری کلاسها و جلسات متعدد با شوراهای اسلامی و دهیاران روستاها و با همکاری بخشداران، تعامل و هماهنگی لازم در زمینه اجرای طرح هادی وجود دارد.
رئیس بنیاد مسکن سربیشه بیان کرد: در حال حاضر به جز کمبود اعتبارات محدودیت خاصی برای اجرای طرح هادی وجود ندارد.
حاجی زاده اظهار کرد: در سال جاری برای اجرای طرح هادی در 14 روستای شهرستان با اعتبار یک میلیارد و 150 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی و ملی در حال اجرای طرح هادی در سطح شهرستان هستیم.
وی تصریح کرد: برای احیای بافت با ارزش روستای چنشت که جز هفت روستای شگفت انگیز کشور است، نیز در دو سال گذشته مبلغ 550 میلیون تومان هزینه شده و تقریباً بیش از 70 درصد جدارها اجرای کاهگل، بن ملات،قاب گچی، جداره سنگی، بند کشی سنگهای لاشه، اجرای رخ بام و سافترک انجام شده است.
رئیس بنیاد مسکن سربیشه بیان کرد: امسال نیز مبلغ 250 میلیون تومان اختصاص داده شده تا سایر فضاهای باقی مانده اصلاح شوند و پیش بینی میشود در صورت اجرای شبکه گاز و فاضلاب این قسمت از بافت، احیای بافت با ارزش این روستا در سال آینده به اتمام برسد.
حاجی زاده اظهار کرد: وضعیت اجتماعی و فرهنگی روستاها در نوع طرح و ایده مورد استفاده در طرح هادی لحاظ میشود.
وی یادآور شد: در زمان اجرای طرحهای هادی در روستاها سعی میشود از نقطه نظرات اهالی روستاها و مخصوصاً افراد مسن و با تجربه کمک گرفته شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بنیاد مسکن , طرح هادی