به گزارش گروه ورزشی خراسانتایم به نقل از ایرنا، مهران سرپرست روز یکشنبه در نشست کمیته تخصصی اشتغال ستاد ساماندهی امور جوانان استان خراسان جنوبی افزود: راه اندازی خانه جوان امتیاز بسیار بزرگی برای شهرستان ها محسوب می شود تا در آن شاهد رشد و پیشرفت جوانان و ساماندهی امور آنان باشیم.
وی عنوان کرد: در حال حاضر ساختمان خانه جوان بیرجند با زیربنای یکهزار و 500 متر مربع و در شهرستان طبس با زیربنای 750 متر مربع در حال احداث است و سال آینده عملیات اجرایی ساختمان 2 خانه جوان دیگر در شهرستان های استان آغاز خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی افزایش مشارکت جوانان در عرصههای اجتماعی و اقتصادی را یکی از برنامههای وزارت ورزش و جوانان ذکر کرد و گفت: خانه جوان به عنوان مرکز رشد اجتماعی و توسعه توانمندیهای جوانان در شهرهای بیرجند و سربیشه راه اندازی شده است.
وی تبیین شغل و آموزش کارآفرینی برای جوانان به منظور ایجاد انگیزه و گرایش آنها به امکانات کارآفرینی در استان را ضروری دانست و اضافه کرد: لازمه برداشتن قدم های موفق در حوزه های مختلف امور جوانان برنامه ریزی های مختلف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و اقدام متناسب با این برنامه ریزی ها است.
سرپرست بیان کرد: ما ذیل ستاد ساماندهی امور جوانان استان هشت کمیته تخصصی داریم که مهمترین آن کمیته اشتغال جوانان است و هدف این کمیته تخصصی این است که دستگاه هایی که دارای برنامه، تسهیلات، منابع و الزامات قانونی در زمینه اشتغال هستند برای اشتغال و کارآفرینی جوانان راهکار و برنامه های خود را ارائه دهند تا از موازی کاری در زمینه اشتغال و برنامه های امور جوانان جلوگیری شود.
وی گفت: این کمیته تخصصی برای اشتغال در تمامی شهرستان ها با هدف هماهنگ سازی و یکپارچه سازی منابع در جهت تحقق اهداف مشترک برگزار می شود تا برنامه های نهادهای مختلف با شکل گیری منظم اثربخشی لازم را داشته باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی افزود: از محل تفاهم نامه با صندوق کارآفرینی امید و بانک رسالت تسهیلات اشتغال به جوانان کارآفرین پرداخت می شود.
وی بیان کرد: جوانان طرح های کارآفرینی خود را برای دریافت تسهیلات به ادارات شهرستانی تحویل دهند و در مرحله اول این اداره کل چهار میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی پرداخت کرده است.
مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: امسال 148 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در استان پرداخت شده است.
مهدی فاطمی بیان کرد: طرح تکاپو با هدف شناسایی رسته های اولویت دار و شناسایی دینامیک اشتغال اجرا و در قالب اجرای این طرح صنایع دستی، فرآوری موادمعدنی، حمل و نقل، فرش و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی به عنوان رسته های اولویت دار اشتغال استان شناسایی شده اند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اشتغال , تسهیلات