به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در حالی امروز به ریاست معاون عمرانی استاندار برگزار شد که چند دستور کار مهم داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به دستور کار اول جلسه مبنی بر توسعه مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در نهبندان اظهار داشت: اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی به منظور توسعه مسجد حضرت ابوالفضل (ع) باید طرح توسعه به میراث فرهنگی استان تحویل شود.
وی درباره درخواست مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی مبنی بر طرح توسعه مزار سیدعلی در نهبندان گفت: باید به بصورت جداگانه درخواست طرح به کارگروه عنوان شود و در کارگروههای بعد موضوع بررسی شود.
رمضانی با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در استان افزود: نمایشگاه به خوبی برگزار شد و استاندار هم در تک تک غرفهها حضور یافت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: این نمایشگاه با 110 غرفه به مدت 5 روز برپا بود که 148 صنعتگر از 28 استان کشور در آن حضور داشتند و 65 غرفه کشوری و 45 غرفه از استان بود.
رمضانی گفت: در دی ماه نمایشگاه منطقهای شرق کشور در قاین برگزار میشود و امید است آن را هم بتوانیم به بهترین نحو برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه هیچ نمایشگاهی در حوزه صنایع دستی نیست که خراسان جنوبی در آن حضور نداشته نباشد افزود: آخرین نمایشگاه در بوشهر بود همچنین در نمایشگاه اقوام ایرانی در گلستان حضور یافتیم و موسیقی آغاز افتتاحیه این نمایشگاه موسیقی استان خراسان جنوبی بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار داشت: در سومین نمایشگاه صنایع دستی برای هر استان 4 غرفه در نظر گرفتیم.
رمضانی تصریح کرد: مقدمات ثبت جهانی آسبادهای خراسان جنوبی در دست اقدام است و در صورت ثبت آن رکورددار ثبت جهانی در شرق ایران هستیم.
وی گفت: سازمان میراث متولی اعطای مجوز بند ب به دفتر گردشگری در کشور است و هر کسی که مراجعه میکند با توجه به شرایط به فرد متقاضی مجوز داده میشود تا در حوزه بند ب فعالیت کند.
رمضانی خاطرنشان کرد: فردی که مجوز بند ب دریافت کرده میتواند تور از استان خارج ببرد یا به داخل استان تور بیاورد و هر کسی که مجوز گرفت نیاز نیست برای هر تور درخواست مجوز جداگانه بدهد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه برای هر توری مجوز جداگانه داده نمیشود و ما اطلاع نداریم مثلا فلان دفتر، توری به استان ما میآورد افزود: در تورهای داخلی نمیتوانیم در جریان باشیم چه کسانی و چه افرادی تور میآوردند اما تورهای خارجی از مبدا که میآیند تا مقصد که قرار است بروند در جریان تمام برنامهها هستیم و در تورهای داخلی هیچ مداخلهای نداریم.
رمضانی افزود: افرادی که میآیند از فرهنگهای متفاوت با نوع پوشش متفاوتی هستند که در ایام تعطیل میآیند و گاهی مسائلی پیش میآید که ناخوشایند است و ما دخالتی در برنامهریزی این تورها نداریم.
وی اظهار داشت: در این زمینه یک راه پیشگیری این است که لیدرهایی که به مقصد استان تور میآوردند یک بار به استان دعوت شوند تا الزامات را به تورلیدرها مطرح شود و به گونهای برخورد کنیم که در ایام مذهبی به استان نیایند چراکه در غیر این صورت حوزه گردشگری ضربه میخورد.
انتهای پیام/4