معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند:
اقتصاد مقاومتی زاییده پژوهشهای ثروت آفرین است
21 آذر 1397 ساعت 17:15
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه دانشگاه بیرجند به دنبال حضور فعال در بطن جامعه برای رفع مشکلات است، گفت: پژوهشی ارزشمند است که به تولید ثروت منتهی شده و تقاضامحور باشد و در این صورت است که اقتصاد مقاومتی محقق شده و کشور به عدم وابستگی دست مییابد.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، حمیدرضا نجفی، امروز ۲۱ آذر، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: شعار امسال هفته پژوهش؛ "پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی" است.
وی با بیان اینکه در هفته پژوهش برنامههایی در دانشگاهها، در سطح استانها و در سطح ملی برگزار خواهد شد، افزود: جشنواره ملی پژوهش ۲۵ آذرماه در تهران برگزار خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با بیان اینکه کارآفرینی و مهارت افزایی جز دستور کار برنامههای امسال قرار گرفته است، تصریح کرد: بحث کارآفرینی و تولید علم مبتنی بر تولید ثروت است.
نجفی ادامه داد: همه ساله در قالب یک سند و دستور العمل برنامهها به دانشگاه ابلاغ میشود که امسال این ابلاغیهها در زمینه تاکید بر بحث فناوری ارزش آفرین و کارآفرینی و مهارت آفرینی است.
وی تصریح کرد: روزهای هفته پژوهش با عناوین پژوهش؛ فناوری، مدرسه و دانشگاه، پژوهش، فناوری و رسانه، پژوهش؛ فناوری، صنعت و چالشهای ملی، پژوهش؛ فناوری، علوم انسانی و هنر، پژوهش؛ فناوری، مسئولیتهای اجتماعی و تعاملات بین المللی نامگذاری شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در دهه فجر امسال نمایشگاه دستاوردهای استانی در حوزه پژوهش برگزار میشود، اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردهای تحقیقاتی دانشگاه بیرجند در محل مرکز نوآوری دانشگاه در هفته پژوهش برپا خواهد شد.
نجفی بیان کرد: برگزاری ۹۸ سخنرانی علمی در حوزههای مختلف در دانشگاه بیرجند، برگزاری ۹ نشست علمی و ۴۵ کارگاه علمی، برگزاری دو مسابقه علمی و هشت سمینار دانشجویی از برنامههای دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته پژوهش است.
وی اظهار کرد: ۲۸ آذرماه امسال طی مراسمی از ۱۶ برگزیده محقق برتر و همچنین از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بیرجند با حضور مسئولان استانی تقدیر به عمل خواهد آمد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با اشاره به رابطهای که دانشگاه بیرجند برای انجام کارهای تحقیقاتی با سازمانها و دستگاههای اجرایی استان در حوزههای مختلف دارد، افزود: دانشگاه بیرجند با تعامل با سازمانها خواهد توانست پژوهشهایی مبتنی بر تولید ثروت را دنبال کند.
نجفی با بیان اینکه دانشگاه بیرجند با انعقاد قرارداد و تفاهم نامه با سازمانهای مختلف سعی در کاهش مشکلات استان دارد، اظهار کرد: دانشگاه بیرجند با انعقاد تفاهم نامه با سازمان حفاظت محیط زیست استان سعی در کاهش مشکلات زیست محیطی استان از جمله کم آبی، گرد و غبار و خشکسالی دارد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه بیرجند به دنبال حضور فعال در بطن جامعه برای رفع مشکلات است، اظهار کرد: پژوهشی ارزشمند است که به تولید ثروت منتهی شده و تقاضامحور باشد و در این صورت است که اقتصاد مقاومتی محقق شده و کشور به عدم وابستگی دست مییابد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با بیان اینکه حل مشکلات استان با تعامل تمام ارگانها صورت خواهد گرفت، تصریح کرد: دانشگاه بدون حمایت دستگاههای اجرایی نمیتواند در راستای حل معضلات استان گام بردارد.
نجفی راه اندازی مرکز محاسبات سنگین و مرکز نوآوری دانشگاه، مرکز اشتغالزایی و تجهیز آزمایشگاههای دانشگاه بیرجند را از اقدامات شاخص دانشگاه بیرجند در یک سال اخیر نام برد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از دو میلیارد تومان در بحث توسعه فناوری در دانشگاه بیرجند هزینه شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند بیان کرد: علی رغم محدودیت بودجه امسال با توجه به اهمیت بحث علم و پژوهش در دانشگاه بیرجند و پیگیری مسئولین دانشگاه مبلغ دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای دانشگاه در نظر گرفته شده که پنج درصد این مبلغ تخصیص یافته است.
نجفی خاطرنشان کرد: سامانه ساطع با اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان در قالب یک صندوق توسط دولت با هدف حمایت از پژوهش در راستای رفع مشکلات مناطق براساس درخواست سازمانها راه اندازی شده است که از دستگاههای اجرایی تقاضا دارین تا در این سامانه مشکلات را بیان کنند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 20134
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/20134/اقتصاد-مقاومتی-زاییده-پژوهش-های-ثروت-آفرین
خراسان تایم
http://www.KhorasanTime.ir