نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس:
دولت ردیف اعتباری ویژه برای احداث مجتمعهای آبرسانی در نهبندان و سربیشه اختصاص دهد
4 دی 1397 ساعت 10:17
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس گفت: با توجه به شرایط شهرستان مرزی نهبندان میطلبد مانند سیستان بلوچستان ستاد بحران ویژه نهبندان تشکیل شود و با توجه به عدم وجود آب شرب باید ردیف اعتباری برای احداث مجتمعهای آبرسانی اختصاص یابد.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از تسنیم، نظر افضلی با اشاره به نشست اعضای فراکسیون عشایری مجلس و ریاست سازمان عشایری کشور ضمن حیاتی و مهم برشمردن نقش عشایر کشور در توسعه و امنیت کشور اظهار داشت: باید به این قشر زحمتکش توجه بیشتری شود.
وی گفت: با توجه به شرایط شهرستان مرزی نهبندان میطلبد که همانند استان سیستان و بلوچستان ستاد بحران ویژه شهرستان نهبندان هرچه سریعتر تشکیل شود.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به آمار بالای دام در خانوادههای عشایر نیازمند افزایش تسهیلات قرضالحسنه خشکسالی برای نگهداشت جمعیت دام هستیم.
افضلی با توجه به فقر مطلق مراتع در فصل زمستان و همچنین فصل زایش دام گفت: با هدف جلوگیری از تلفات سنگین دام نیازمند اختصاص سهمیه علوفه مدتی و یارانهای ویژه در منطقه هستیم.
وی افزود: با در نظر گرفتن خشکسالیهای 20 ساله و عدم وجود آب شرب و کشاورزی در بسیاری از روستاهای حوزه انتخابیه نیاز شدید به اختصاص ردیف اعتباری برای مجتمعهای آبرسانی مرزی حس میشود و باید در این مورد اقدام شود.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:باتوجه به پراکندگی و وسعت شهرستانهای نهبندان و سربیشه هم در بحث تجهیزات و ماشین آلات سنگین از جمله گریدر و تانکر آبرسان و هم خودروی سبک نیازمند نگاه ویژه به منطقه هستیم که امیداست این امکانات در اختیار این مناطق کم برخوردار قرار گیرد.
افضلی تصریح کرد: با در نظر گرفتن خشکسالیهای موجود و همچنین بُعد امنیتی موضوع که خالی شدن مرزها از سکنه در اثر خشکسالی است خواهان افزایش اعتبار از محل اعتبارات ملی برای پروژههای عمرانی مربوط به آب هستیم تا ان شاءالله شاهد توسعه منطقه و مهاجرت معکوس باشیم.
وی افزود: با توجه به افزایش تعرفه بیمه دام و با درنظر گرفتن شرایط مالی عشایر استان که واقعاً به جز دامهای خود سرمایهای ندارند توصیه میشود که شرایطی برای تخصیص اعتبار برای بیمه رایگان دام عشایر در نظر گرفته شود.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی و درآمد ناچیز کشاورزان و عشایر منطقه، تمدید تسهیلات بند ب ماده 52 صندوق توسعه ملی از یکسال به سه سال ضروری به نظر میرسد.
افضلی با اشاره به اینکه در این دیدار برگسترش پنلهاى خورشیدى، توسعه گیاهان دارویى، صندوق بیمه عشایر نیز تأکید شد که توسعه آن میتواند مقدمه توسعه منطقه باشد.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 20312