يکشنبه ۹ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۵
در گفت‌وگو با کارشناسان سیاسی مطرح شد

فتنه ۸۸ یک دعوای حزبی و سیاسی نبود/ براندازی؛ هدف نهایی سران فتنه

کارشناس مسائل سیاسی گفت: از فتنه۸۸ نباید به عنوان یک دعوای حزبی و سیاسی یاد کرد بلکه این جریان باعث دو قطبی شدن انقلاب اسلامی و استکبار جهانی گردید.
فتنه ۸۸ یک دعوای حزبی و سیاسی نبود/ براندازی؛ هدف نهایی سران فتنه
 
به گزارش گروه سیاسی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، ملّت ایران در نهم دی ماه سال 1388 با حضور آگاهانه و مقتدرانه و بیعت دوباره با آرمان‌های امام خمینی(ره) و مقام معظّم رهبری حماسه‌ای جاودان و به‌یاد ماندنی را در تاریخ انقلاب آفریدند.
نمایش بصیرت و هوشیاری مردم مؤمن، با بصیرت و غیرتمند ایران در این حماسه باشکوه، چنان تجلی یافت که به فرموده مقام معظّم رهبری: «اگر صدها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملّت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است، حماسه‌ای که محاسبات دشمن را به هم ریخت؛ محاسباتی که با همکاری و برنامه‌ریزی عده‌ای اقلیت در داخل از روی بغض و کینه شکل گرفته بود اما در این روز حماسی یک بار دیگر امّت اسلامی  با بصیرت عمل کرد و دشمنان نظام مأیوس شدند.»
حامد شبانی با اشاره به فتنه 88 و حماسه 9 دی‌ماه، اظهار داشت: در اتفاقات سال 88 قطعا ید تدبیر الهی و مدد حضرت صاحب الزمان(عج) پشت قضیه بود که فتنه تبدیل به حماسه 9 دی شد.
حضور دو طیف در فتنه 88
وی با اعلام اینکه در فتنه 88 دو طیف جریان ضد انقلاب-استکبار جهانی و انقلاب اسلامی مقابله داشتند، بیان داشت: هر دو می‌خواستند با استفاده از قوای مردمی و توان مردم کار خود را پیش برند.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: هر دو طیف براساس شناخت و باور خودشان با مردم رفتار می‌کنند منتها جریان فتنه چون نگاهش به مردم اشتباه بوده و مردم را فریب داد نتوانست مردم را تا آخر در صحنه نگه داشته و از حمایت ایشان استفاده کند، لیکن جمهوری اسلامی و رهبر حکیم آن چون براساس آرمان‌های انقلاب و اعتقاد واقعی به این اصل که «میزان رأی مردم است» عمل کردند، توانستند در نهایت با حمایت مردم و پشتیبانی ایشان بر فتنه فائق آیند.
دشمن مردم را نشانه گرفت
شبانی با بیان اینکه مردم در صحنه 88 نقش اصلی را ایفا می‌کردند، اضافه کرد: در فتنه 88 دشمن فهمیده بود برای اینکه نظام اسلامی را از کار بیاندازد باید مردم را به صحنه بیاورد.
وی با یادآوری حوادث فتنه 88، تبیین کرد: در خرداد 88 با ادعای دفاع از حقوق تضییع شده مردم وارد میدان شدند اما زمانی که ماجرا به عاشورا رسید و مردم متوجه شدند کسانی که یک زمانی شعار حق‌الناس، پشتیبانی از قانون و ولایت فقیه سر می‌دادند در برابر نظام اسلامی و دین ایستادند، دیگر حمایتشان از مدعیان فتنه‌گر را ادامه ندادند.
کارشناس مسائل سیاسی عنوان داشت: حضور مردم در یوم الله 9دی 88 یک سیستم اعتقادی مبتنی بر اسلام ناب دارد و مردم دیدند فتنه‌گران از شعارهای اولیه خود عدول و در صدد گرفتن دین و استقلال مردم برآمدند.
صبر و تدابیر رهبری در جریان فتنه88
شبانی با اعلام اینکه صبر و تدابیر رهبری سبب شد مردم به پشتیبانی از جمهوری اسلامی وارد میدان شوند، اضافه کرد: رهبری در فتنه 88 خیلی صبر کردند و با صبر خود و تحمل مظلومیت برای نظام اسلامی این ماجرا را مدیریت کردند.
وی با اشاره به بررسی فتنه 88 توسط رسانه‌های موجود، ابراز داشت: رسانه‌های موجود فتنه 88 را بررسی می‌کنند منتها رسانه‌ها با همان گرایشات خود به بررسی این موضوع می‌پردازند.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: رسانه‌های جبهه انقلاب اعم از مکتوب، غیرمکتوب، مجازی،فتنه 88 را به عنوان یک نمونه‌ از کودتاهای رنگین و البته موفقیت بزرگ انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی بررسی می‌کنند که این اقدام شیوه درستی است.
حق نداریم رأی دهندگان طرف‌های بازنده را ضد انقلاب بنامیم
شبانی بیان داشت: جریان دیگری در کشور است که می‌خواهد از فتنه 88 به عنوان جریان، دعوا و دوقطبی سیاسی بین دو جریان و حزب یاد کند که این خیانت است و ما حق نداریم حماسه مردم در 9 دی را پای جریان پیروز انتخابات سال 88 بنویسیم و حق نداریم رأی دهندگان به طرف‌های بازنده در انتخابات 88 را، ضد انقلاب فرض کنیم.
وی با تأکید بر اینکه از فتنه 88 نباید به عنوان یک دعوای حزبی و سیاسی یاد کرد بلکه این جریان باعث دو قطبی شدن انقلاب اسلامی و استکبار جهانی گردید، متذکر شد: مرور فتنه 88 باید به بررسی و پررنگ شدن نقش استکبار و نفوذی‌های استکبار بیانجامد.
کارشناس مسائل سیاسی در خصوص انتقال شناخت از فتنه 88 به اقشار مختلف جامعه علی‌رغم وجود تحریف‌گران قوی، تبیین کرد: ابتدا باید ببینیم تحریف کننده چه می‌کند و سپس در تضاد با او عمل کنیم بنابراین بهترین کار این است که مستندات سال 88 را از مطبوعات، سایت‌ها و فیلم‌های سخنرانی‌ها جمع‌آوری و سپس به صورت واقع منتشر کنیم تا واقعیت‌ها مشخص شود.
لزوم شفاف‌سازی موضع‌گیری دشمنان
شبانی بر لزوم شفاف‌سازی موضع‌گیری دشمنان و در نظر گرفتن فرمایشات رهبری به عنوان یک راهبرد کلان تأکید کرد و گفت: بررسی مواضع دشمن می‌تواند ما را به حق نزدیک‌تر و تحریف‌گران را مضمحل و ناکار کند.
وی اعلام کرد: در جریان فتنه 88 پیوندی بین دلباختگان قدرت در داخل و دشمنان نظام اسلامی در خارج کشور برقرار شد که هدفشان این بود تا مملکت را از مدار اسلام و روحیات انقلابی خارج و ایران را به یک مستعمره ضعیف و ذلیل برای دشمنان کنند.
سید مصطفی موسوی‌نژاد کارشناس مسائل سیاسی نیز با بیان اینکه حماسه 9 دی در واقع واکنش و رفتار مردم به حوادث بود، گفت: بر مردم مسجل شده بود که این حوادث به ضرر کشور است لذا مردم نسبت به این اتفاقات واکنش نشان دادند.
هتک حرمت به امام حسین(ع)
وی با اعلام اینکه تنها امری که سبب برانگیخته شدن مردم در مقابل اغتشاش‌گران شد توهین و هتک حرمت آن‌ها به امام حسین(ع) بود، اضافه کرد: این موضوع سبب شد مردم انگیزه لازم برای واکنش را پیدا کنند.
کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: قالب‌های گوناگون رسانه‌ای باعث می‌شود مردم از این واژه تکراری خسته نشوند لذا این قالب‌ها و فرم‌ها به انتقال اطلاعات نو کمک و سبب می‌شود مخاطب خسته نشود و پای محتوای رسانه‌ای بایستد.
موسوی‌نژاد با اشاره به اینکه آن چیزی که در مقابل حرف‌های تحریف‌گران مؤثر واقع می‌شود یک نگاه و دید کلی به موضوع است، تبیین کرد: سران فتنه در بازی وارد شدند که طراحی آن از خارج مرزها بود.
مهم‌ترین اهداف فتنه‌گران داخلی و خارجی
وی با اعلام اینکه سران فتنه با تقلیل این ماجرا به اختلاف بین نامزدها می‌خواهند از جرم سنگین خود بکاهند، تصریح کرد: هدف سران فتنه تغییرات اساسی در شیوه حاکمیت در کشور بود گرچه به صراحت نگفتند اما می‌توان حدس زد که آن‌ها به دنبال کاهش اختیارات ولایت فقیه و در یک کلام براندازی نظام اسلامی بودند.
کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: فتنه‌گران داخلی نیز به دنبال افزایش قدرت خودشان و کاهش قدرت نهادهای انقلابی و ولایت فقیه بودند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۳۸۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فتنه88 , 9دی