دوشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۴
نماينده ولى فقيه در خراسان جنوبى:

رشد كشاورزى ستون فقرات جامعه را تشكيل مي دهد

نماينده ولى فقيه گفت: دربيشتر موارد کشاورزان زحمات فراوانی را برای تولیدات خود متحمل می شوند ولی سود حاصل از آن به دلال ها می رسد.
رشد كشاورزى ستون فقرات جامعه را تشكيل مي دهد
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان تایم، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه موقت بیرجند، صبح امروز در دیدار با مسئولان سازمان مهندسی کشاورزی شهرستان های استان، بابیان اینکه رشد کشاورزی، ستون فقرات یک جامعه را تشکیل می دهد اظهار داشت:در کشور ما و در طول این ۴۰ سال، حضور کشاورزان غیر قابل انکار است و این افراد چه در دوره جهاد سازندگی و چه در تبدیل آن به حهاد کشاورزی، زحمات زیادی کشیده اند.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان ابزاری هستند که خداوند روزی ملت را در دست آنها قرار داده است، تصریح کرد:اهمیت کشاورز و کشاورزی  موجب شده که در بخش مدیریت آن، برای جبران برخی مباحث تلاش شود تا کشاورزی که با زحمت فراوان محصولی را تولید می کند، محصولش روی دستش نماند و به فروش برسد و این موضوع که برخی کشاورزان با وجود زحمات فراوان، محصولاتشان به فروش نمی رسد و بعد از مدتی خراب می شود، دودش هم در چشم کشاورز می رود از آن جهت که محصولش مانده و به فروش نرسیده است و هم در چشم مردم می رود از آن جهت که نمی توانند محصول مورد نیاز خود را تهیه کنند و همه این ها باید با یک برآورد دقیق و حساب شده تنظیم شود و کشاورز طی برنامه ای، صرفا محصولاتی را تولید کند که مطابق با نیاز جامعه نیز باشد.
نماینده ولی فقیه در استان با طرح پرسشی با این مضمون که ما باید چه طرحی را پایه ریزی کنیم که کشاورزی که در طول یک سال زحمات فراوانی می کشد تا محصولش به ثمر برسد، از این کار خود سود ببرد؟  عنوان کرد:در بیشتر موارد کشاورزان زحمات فراوانی را برای تولیدات خود متحمل می شوند ولی سود حاصل از آن به دلال ها می رسد، پس ما باید طرحی را پایه ریزی کنیم که نه زحمات او ضایع شود، نه از مردم سواستفاده شود و نه گرانی بر جامعه نیز تحمیل شود.
امام جمعه موقت بیرجند ادامه داد:مسئولیت آب کشاورز، باید به وزارت کشاورزی داده شود و تولید، تهیه و توزیع محصولات باید به گونه ای باشد که مردم نیز به او اعتماد کنند و بتوانند نیاز های خود را برطرف کنند.
عبادی خاطرنشان کرد:کشاورز به دنبال یک تضمین، یک بازار فروش و یک خریدار است و همه این ها از طریق یک ساختار منظم و محاسبات دقیق به دست می آیند و از طرف دیگر به کار و زحمت کشاورز هم جهت می دهند.
وی در پایان افزود:زحمات کشاورز باید به گونه ای مدیریت شود که کارساز باشد که اکنون این گونه نیست و این عدم کارسازی مشکلاتی را در جامعه  ایجاد کرده است.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۴۳۳
کلمات کليدی: خراسان تايم ، ايران ، كشاورزى ، دلال