رییس دانشگاه بیرجند گفت: سه درصد طرح توازن از اعتبار دانشگاهها کم میشود که این رقم برای دانشگاه بیرجند مبلغ 6 میلیارد و 700 میلیون تومان و در دانشگاه صنعتی بیرجند و بوذرجمهر قاین نیز مبلغ 10 میلیارد تومان است که متاسفانه تاکنون یک ریال از سمت طرح توازن و اعتبارات استانی به آموزش عالی استان کمک نشده است .
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، احمد خامسان، امروز 10 دی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: آموزش عالی در استان تنها بحث تربیت نیروی انسانی و تولید دانش نیست بلکه آموزش عالی این منطقه به معنای توسعه پایدار است .
وی با بیان اینکه در دهههای اخیر صادرات استان معلم بوده و این نشان از پتانسیلها و ظرفیتهای بالای استان در نیروی انسانی دارد، گفت: خراسان جنوبی یک منطقه استعدادخیز است و اگر روی نیروی انسانی سرمایهگذاری شود سود خواهیم کرد .
رییس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه قوام آموزش عالی در دانشگاهها به نوعی قوام این منطقه است، افزود: 57 درصد از دانشجویان دانشگاه بیرجند غیر بومی هستند .
نامطلوب بودن وضعیت آموزش عالی در کشور
خامسان تصریح کرد: وضعیت آموزش عالی در کشور وضعیت مطلوبی نیست و اگر به آموزش عالی در استان توجه نشود در آینده با مشکلات بسیاری روبرو میشویم .
وی با بیان اینکه اگر در بحث آموزش عالی موفق نشویم دیگر چیزی برای افتخار کردن نداریم، ادامه داد: باید در زمینه آموزش عالی در استان سرمایه گذاری صورت بگیرد .
رییس دانشگاه بیرجند با اشاره به دستاوردهای سفر اخیر وزیر علوم به استان، خاطرنشان کرد: وزیر علوم با سفر به استان قول ساخت خوابگاه پسران و ارتقای سلف سرویس مرکزی دانشگاه را داد .
خامسان با بیان اینکه بحث غذا و ایاب و ذهاب دو محور اصلی دانشجویان است، اظهار کرد: کیفیت غذای دانشگاه قابل دفاع است و از کیفیت مطلوبی برخوردار است .
انتقال تمام خوابگاهها و دانشکدههای سطح شهر به پردیس شوکت در برنامهای سه ساله
وی افزود: یکی از برنامههای دانشگاه بیرجند این است که بتوانیم در برنامهای دو و سه ساله تمام خوابگاهها و دانشکدههای سطح شهر را به داخل دانشگاه و پردیس شوکتآباد منتقل کنیم .
رییس دانشگاه بیرجند گفت: با انتقال خوابگاهها و دانشکدهها به پردیس شوکتآباد بحث ایاب و ذهاب دانشجویان هم حل میشود و شلوغی سرویسهای دانشگاه از بین میرود .
خامسان با بیان اینکه به ساخت و تجهیزات وسایل ورزشی دانشگاه نیز کمک میشود، بیان کرد: معاونت دانشجویی وزارت علوم نیز مبلغ 200 میلیون تومان برای تغذیه دانشجویی اختصاص داد و در این سفر نیز در سفر نیز مبلغ 200 میلیون تومان برای تجهیز مرکز مشاوره دانشگاه کمک شده است .
سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهور به استان
وی با اشاره به اینکه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور در هفته آینده به خراسان جنوبی سفر میکند، تصریح کرد: امیدواریم در این سفر مرکز رشد و شتاب دهی دانشگاه بیرجند نیز افتتاح شود .
رییس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه معاون دانشجویی وزیر علوم بهمن ماه به استان سفر خواهد کرد، گفت: متاسفانه بین استانهای شرق کشور تفاوت است و استان سیستان و بلوچستان که جمعیت دانشجویی کمتری نسبت به بیرجند دارد به ازای هر دانشجو مبلغ 12 میلیون و 400 هزار تومان اعتبار دریافت میکند اما دانشگاه بیرجند به ازای هر دانشجو مبلغ 8 میلیون تومان اعتبار میگیرد .
خامسان بیان کرد: خراسان جنوبی یک استان مرزی است و اگر بیشتر دیده نشود باید حداقل نزدیک به استان سیستان و بلوچستان در اعتبارات دیده شود .
وی تصریح کرد: سه درصد طرح توازن از اعتبار دانشگاهها کم میشود که این رقم برای دانشگاه بیرجند مبلغ 6 میلیارد و 700 میلیون تومان و در دانشگاه صنعتی بیرجند و بوذرجمهر قاین نیز مبلغ 10 میلیارد تومان است که متاسفانه تاکنون یک ریال از سمت طرح توازن و اعتبارات استانی به آموزش عالی استان کمک نشده است .
رییس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه سند چشم انداز 1400 تا پایان امسال تغییر داده خواهد شد، افزود: دانشگاه بیرجند به عنوان مرجع علمی شرق کشور در سه زمینه تولید دانش، تربیت نیروی انسانی و حل مشکلات منطقه است .
خامسان یادآور شد: بر اساس سند چشم انداز 1400 نیز دانشگاه بیرجند باید جزء 15 دانشگاه برتر کشور و رتبه آن در رنکینگ جهان زیر هزار باشد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بودجه , دانشگاه بیرجند