به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، مریم ملکی اظهارکرد: در راستای اجرای طرح ارتقاء کیفیت شیرخام، طرح ممیزی گاودارهای صنعتی و سنتی در سطح استان آغاز شد.
وی به بیان اهمیت شیر خام و سایر فرآوردههای خام دامی که از شیر تولید میشود پرداخت و افزود: با توجه به ماهیت ویژه این ماده غذایی و سهم قابل توجه آن در سفره غذایی مردم و همچنین فسادپذیری بالای این محصول، نظارت بیشتر بر تمامی مراحل اعم از تولید، حمل، فرآوری و عرضه شیر خام اهمیت خاص و ویژهای دارد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: در اولین مرحله از اجرای این طرح، ممیزی گاودارهای صنعتی با هدف کاهش و رفع نواقص واحدهای پرورش گاو شیرده و ارتقای سطح کیفی و کمی شیر در حال انجام است.
ملکی خاطرنشان کرد: در مرحله اول، این طرح در 60 واحد صنعتی و سنتی انجام میشود که امیدواریم در طی زمان مورد نظر برای انجام طرح به نتایج مطلوبی رسیده که بتوان از آنها در امر ساماندهی کیفیت شیر خام بهره برد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , واکسیناسیون , دامپزشکی