سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۱۹
نسبت به مدت مشابه سال قبل صورت گرفت

افزایش ۱۳۸ درصدی دستگیری قاچاقچیان در خراسان‌جنوبی/ کشفیات سوختی ۱۱ برابر شد!

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌جنوبی گفت: کشفیات فرآورده‌های نفتی در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل یک هزار و ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
افزایش ۱۳۸ درصدی دستگیری قاچاقچیان در خراسان‌جنوبی/ کشفیات سوختی ۱۱ برابر شد!
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدرضا حسنی‌مقدم پیش از ظهر امروز در کمیسیون نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: بسیاری از افراد تصور می‌کنند قاچاق کالا فقط در مرزهای کشور شکل می‌گیرد و این در حالی است که علاوه بر مرزها در سایر مکان‌ها نیز امکان عرضه و قاچاق کالا وجود دارد که خراسان‌جنوبی نیز از این مهم مستثنی نیست.
وی با اشاره به کشفیات فرآورده‌های نفتی در استان از ابتدای امسال تاکنون، بیان داشت: کشفیات فرآورده‌های نفتی در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل یک هزار و 100 درصد افزایش داشته است.
توقیف 753 کارت هوشمند در استان
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان‌جنوبی از افزایش 456 درصدی قاچاق پارچه و افزایش 101 درصدی سیگار طی 9 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: طی 9 ماهه امسال 753 کارت هوشمند توقیف و از مدار خارج شده است.
حسنی‌مقدم از افزایش دستگیرشدگان 138 درصدی دستگیرشدگان قاچاق کالا در استان خبر داد و یادآور شد: ارزش مالی پرونده‌های تشکیل شده در 9 ماهه امسال 14 میلیارد و و 600 میلیون تومان بوده که این ارزش ریالی افزایش 123 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می‌دهد.
وی از پلاک‌گذاری یک هزار و 727 دستگاه ادوات کشاورزی در استان خبر داد و بیان داشت: گفت: همچنین طی 9 ماهه امسال پرونده‌های بالای 100 میلیون تومان 45 درصد افزایش داشته است.
انجام 197 مورد بازرسی
کبری ناصری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به بازرسی‌های میدانی از مراکز عرضه فرآورده‌های سلامت‌محور، گفت: طی این مدت ۱۹۷ مورد بازرسی از داروخانه‌ها و مراکز فروش محصولات آرایشی و بهداشتی انجام شده که  یک مورد منجر به کشف شده است.
وی از انجام هشت مورد بازرسی از عطاری‌ها و باشگاه‌های ورزشی، 17 مود بازرسی از فروشگاه‌های فروش محصولات خوراکی و آشامیدنی و 13 مورد بازرسی از محصولات فروش تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: در بازرسی‌های مشترک از مراکز توزیع فرآورده‌های سلامت‌محور نیز ۲۰ مورد بازرسی از داروخانه‌ها، ۵۹ مورد بازرسی از عطاری‌ها و باشگاه‌های ورزشی، 132 مورد بازرسی از فروشگاه‌های عرضه محصولات آرایشی و 105 مورد بازرسی از فروشگاه های عرضه محصولات خوراکی و آشامیدنی صورت گرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از کشف ۵۱ قلم داروی گیاهی، شیمیایی، مخدر، روان‌گردان و مکمل، ۸۸ قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی و ۴۱ قلم کالای قاچاق خوراکی و آشامیدنی در ۹ ماهه امسال خبر داد.
کشف مکمل‌های دارویی و غذایی مشکل است
ناصری در زمینه فروش مکمل‌های دارویی و غذایی در باشگاه‌های ورزشی نیز اعلام کرد: این محصول در خود باشگاه به فروش نمی‌رسد بلکه آن را در صندوق عقب ماشین و مکان‌هایی شبیه به آن نگهداری که کشف کالا را با مشکل رو به رو کرده است.
محمد حسین اشرفی مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌جنوبی نیز از تشکیل یک هزار و 769 پرونده در تعزیرات حکومتی استان طی 9 ماه امسال خبر داد و با بیان اینکه از این تعداد پرونده 87 فقره منجر به برائت شده، گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌های قاچاق در تعزیرات حکومتی را 32 روز است.
سوخت؛ همچنان رکورددار کالای قاچاق در استان
وی پرتکرارترین تخلفات را ارتکاب به قاچاق کالا، حمل کالای قاچاق و عرضه و فروش کالای قاچاق توسط واحدها ذکر و تبیین کرد: بیشترین قاچاق کالا مربوط به سوخت، البسه و پوشاک، سیگار و برنج بوده است.
علی تهوری معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صمت خراسان‌جنوبی نیز با بیان اینکه از ابتدای امسال یک هزار و 461 انبار در سامانه به ثبت رسیده که این تعداد در حال حاضر به دو هزار و 594 مورد رسیده، گفت: از این تعداد انبار 103 مورد مربوط به محصولات کشاورزی، 478 انبار مربوط به معدن، 928 انبار مربوط به اصناف، 478 مورد صنعتی ،422 مورد مربوط به دام و طیور و 538 انبار نیز مرتبط با واحدهای نگهداری کالا و 250مورد انبار کالاهای اساسی است.
وی به طرح رجیستری تلفن همراه اشاره و اعلام کرد: اگر واحدی گوشی همراه را به فردی بفروشد که به دلیل قاچاق بودن امکان فعال کردن آن وجود نداشته باشد ملزم به پس گرفتن کالا است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۴۶۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , قاچاق , ارز