عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند:

هیچ زبان مشترکی بین دانشگاه و صنعت تعریف نشده است

16 دی 1397 ساعت 14:37

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: یکی از معضلات بین دانشگاه و صنعت این است که هیچ زبان مشترکی بین آن‌ها تعریف نشده است.


به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، جواد طیبی اظهارکرد: برخی از دروس دانشگاهی ماهیت بنیادی دارد و با گذشت زمان تغییری در آن‌ها به وجود نمی‌آید.
وی ادامه داد: به عنوان مثال دروس ریاضی و فیزیک و سایر دروس علوم پایه این گونه است اما برخی دیگر از دروس دانشگاهی که بر پایه نظریات علمی و آزمایش‌های تجربی هستند با گذشت زمان تغییر می‌کنند .
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند افزود: در چند ساله اخیر با اضافه شدن اعضای هیات علمی جدید به دانشگاه صنعتی بیرجند این دانشگاه به یک قطب صنعتی در شرق کشور تبدیل شده است تا جایی که بسیاری از دستاوردهای پژوهشی اعضای هیئت علمی در حوزه‌های مختلف صنعتی و انتقادی به عنوان برترین نمونه‌های استان انتخاب شده ‌اند.
طیبی بیان کرد: یکی از معضلات بین دانشگاه و صنعت این است که هیچ زبان مشترکی بین آن‌ها تعریف نشده است.
وی با بیان اینکه دو رکن اساسی جامعه، تقویت بنیه علمی، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها است، اظهار کرد: بهره گیری و استخدام نخبگان در آموزش کمک شایانی به تحصیل علم خواهد کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داد: علاوه بر این، فرهنگ غلط مدرک گرایی را باید منسوخ کرد و با حذف این فرهنگ جامعه خود به خود به سمت قوی‌تر شدن بنیه علمی خواهد رفت تا بتواند متخصصین مورد نیاز را تربیت کند.
طیبی با اشاره به اینکه موفقیت هر شخص در گرو موفقیت کشور و جامعه است، افزود: هر اداره، سازمان و شرکت دولتی هر ساله موظف است لیستی از اولویت‌های پژوهشی خود را به دانشگاه اعلام کند تا دانشگاهیان در این زمینه‌ها فعالیت کنند اما در حال حاضر بیشتر موضوعات مطرح شده جنبه علمی نداشته و حتی مشکلی از سازمان را حل نمی‌کند.
وی تصریح کرد: لازم است در هر سازمان اولویت ‌های پژوهشی با کمک جامعه دانشگاهی مشخص شود که ارتباطی به مشکلات، موانع و معضلات سازمان داشته باشد و همچنین افرادی در این حوزه فعالیت کنندکه دستاوردهای جدید علمی را در هر حوزه برای رفع این مشکلات بشناسند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داد: لازم است در هر سازمان قسمتی وجود آید که مسئول پیاده سازی طرح‌های پژوهشی دانشگاهیان باشند تا بتوان ثمرات حاصل از این دستاوردها را به صورت علمی در سازمان اجرا کرد.
طیبی یادآور شد: با درنظرگرفتن این اولویت ‌ها و معیارها امیدواریم شاهد جامعه پیشرفته‌ای در ایران باشیم که عموم مردم در آن از رفاه اجتماعی یکسانی برخوردار باشند.

انتهای پیام/4


کد مطلب: 20544

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/20544/هیچ-زبان-مشترکی-بین-دانشگاه-صنعت-تعریف-نشده

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir