چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۴
نماینده مجلس:

اهتمام دولت بر مبنای عملکرد از نقاط قوت بودجه 98 است

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در تنظیم لایحه بودجه 98 بر مبنای عملکرد اهتمام داشته که از نقاط قوت این لایحه است.
اهتمام دولت بر مبنای عملکرد از نقاط قوت بودجه 98 است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، نظر افضلی روز چهارشنبه افزود: در لایحه بودجه سال آینده جدولی برای اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای مربوط به توسعه و عمران روستایی و عشایری درج شده که حایز اهمیت است.
وی در نظر گرفتن بودجه برای مناطق آزاد تجاری - صنعتی را از دیگر نقاط قوت لایحه بودجه سال 98 عنوان کرد و گفت: همچنین درج کامل بودجه شرکت های زیان ده از نقاط قوت بوده به طوری که لیست این شرکت ها در لایحه بودجه از 10 به 65 مورد افزایش یافته است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لایحه بودجه سال آینده تلاش دارد دستگاه های اجرایی و شرکت ها را به ایجاد بدهی جدید بدون مجوز محدود کند.
وی گفت: شناسایی پروژه های ملی و استانی دارای قابلیت واگذاری یا مشارکت بخش خصوصی، پیش بینی انتشار اوراق مالی اسلامی در سقف تعیین شده قانون برنامه ششم توسعه و تعیین تکلیف مانده مصرف نشده طرح های تملک دارایی های سرمایه ای از دیگر نقاط قوت این لایحه است.
افضلی ادامه داد: دولت در لایحه بودجه 98 به حذف تعدادی از یارانه بگیران تمرکز دارد که این یکی از نقاط قوت این لایحه است.
وی گفت: منابع ناخالص اجرای هدفمند کردن یارانه ها مطابق مفاد ماده 39 قانون برنامه ششم توسعه در لایحه بودجه 98 کل کشور درج شده است.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اینکه افزایش وابستگی بودجه به نفت برخلاف سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بوده است افزود: یکی از نقاط ضعف این لایحه، انحراف جدی شاخص ها از الزامات برنامه ششم توسعه است.
وی یادآور شد: بررسی لایحه بودجه 98 مبین آن است که برای سهم بخش تولید از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها صرفا 21 هزار و 165 میلیارد ریال پیش بینی شده در حالیکه براساس قانون باید 30 درصد خالص منابع، یعنی مبلغ 187 هزار و 985 میلیارد ریال پیش بینی شود.
افضلی بیان کرد: بودجه سنواتی بیانگر سیاست مالی دولت است و استقلال مقام پولی کشور باید فارغ از مباحث پولی باشد اما در بند (م) تبصره 5 لایحه اجازه انجام عملیات بازار باز که یکی از ابزارهای سیاست پولی دولت بوده، پیش بینی شده و جدای از آن، اینکه اجزای 1،3 و 4 این بند در چارچوب عملیات بازار جای می گیرد، محل سئوال است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۵۸۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دولت , بودجه