به گزارش خراسانتایم، چه کسی میداند جنگ چیست؟ چه کسی میداند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را میدرد؟ چه کسی میداند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ جوانم چه میکند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوالها و جوابها قرار گرفتهایم؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکسهای جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختًران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد میکند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی میداند هویزه کجاست؟ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی میداند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنیهای، تانک له میشود؟
شهید علی محمد تاجدینی به تاریخ 10/7/1344 در روستای بین آباد از توابع شهرستان خوسف متولد وبه تاریخ 24/11/1365 در منطقه شلمچه به فیض شهادت نائل شد .
شهید علی محمد تاجدینی به تاریخ 10/7/1344 در روستای بین آباد از توابع شهرستان خوسف متولد شد. دوران کودکی خود را در روستای زادگاهش گذراند و تا کلاس پنجم ابتدایی در روستای آرک بین آباد تحصیل نمود. نبودن مدرسه راهنمایی در محل، باعث شد که تحصیل را رها کرده و همراه خانواده اش درکارهای کشاورزی و دامداری مشغول شود. وی سالهای سال در روستا، یار ومددکار خانواده اش بود.
شهید عزیز، شانزده سال بیشتر نداشت که شور و شوق حضور درجبهه های نبرد، او را به خدمت در بسیج کشاند و پس از گذراندن دوره مقدماتی آموزش نظامی، داوطلبانه از طریق بسیج سپاه پاسداران بیرجند به جبهه اعزام شد.
مدت 7 ماه در جبهه ها حضور داشت و پس ازآن، برای گذراندن دوران خدمت مقدس سربازی، وارد سپاه پاسداران شده و به عنوان دژبان در مناطق عملیاتی انجام وظیفه کرد.
نزدیک به20ماه از خدمت سربازیش را در جبهه ها سپری نمود که در این مدت دوبار مجروح شد و هر بار، پس از بهبودی نسبی، دوباره به جبهه رفت.
سرانجام در تاریخ 24/11/1365 حین عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد. اما چون روح ملکوتی او تاب ماندن در این دنیای فانی را نداشت، به ملکوت اعلی پیوسته و به فیض شهادت نائل شد. روحش شاد و یادش گرامی.
انتهایپیام/2/