به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدحسین عیدیزاده ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: در بحث ارتباطات دستاوردهای انقلاب در یک کلمه کاهش فاصله تکنولوژی در کشور بوده که قبل از انقلاب حداقل ٢٠ سال و در حال حاضر این فاصله برای استفاده از تکنولوژیهای روز در این حوزه به کمتر از یک سال رسیده است.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب هیچ تکونولوژی وجود نداشته و امروز ٢٠درصد تجهیزات مورد نیاز مخابرات در داخل کشور تولید میشود، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 50 درصد تجهیزات مورد نیاز مخابرات در داخل کشور تولید میشود.
عیدیزاده با بیان اینکه پوشش جمعیتی شهری در ابتدای انقلاب در استان خراسانجنوبی ۵ هزار تلفن ثابت نصب بوده که هم اکنون این رقم به ٣۶٠ هزار تلفن ثابت رسیده، یادآور شد: همراه اول ٧٨٠ هزار سیم کارت در استان توزیع کرده است.
100 درصد جادههای اصلی استان؛ تحت پوشش تلفن همراه
وی با اشاره به اینکه 100 درصد جادههای اصلی استان و ٩٩ درصد جادههای فرعی استان تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند، اضافه کرد: قبل از انقلاب تنها ۴٩ روستا در استان دارای ارتباط تک خط بودند و اکنون یکهزار و ٩٢١ روستا و آبادی در استان داری تلفن هستند.
مدیر عامل شرکت مخابرات منطقه خراسانجنوبی یادآور شد: قبل از انقلاب اسلامی هیچ روستایی از خراسانجنوبی دارای اینترنت نبوده ولی در حال حاضر ١٧٠ روستا متصل به اینترنت هستند که با تلاشهای صورت گرفته این انتظار طولانی نبوده و تمامی روستاهای بالای ٢٠ خانوار دارای اینترنت میشوند.
عیدیزاده با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید میزان سرمایهگذاری در زمینه ارتباطات تقریبا دو برابر هشت سال گذشته از دوران تأسیس استان تا دوران دولت نهم شده، اضافه کرد: از ابتدای تأسیس استان تا ابتدای دولت تدبیر و امید میزان سرمایهگذاری در حوزه ارتباطات در استان ٧٨ میلیارد تومان و از ابتدای دولت تدبیر تاکنون بیشاز ١٧٠ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۵ هزار و ٩٠۵ کیلومتر از استان مجهز به فیبر نوری است، مطرح کرد: از دیگر دستاوردهای انقلاب کاهش شکاف دیجیتال و همسانسازی هزینهها تلفن ثابت در استان بوده است.
مدیر عامل شرکت مخابرات منطقه خراسانجنوبی عنوان داشت: در دولت تدبیر و امید سرعت دولت الکترونیک به شدت افزایش یافته و الان ۵٢٠ دستگاه به طور مستقیم متصل بوده و خدمات آنها در بستر الکترونیک ارائه میشود.
عیدیزاده از آغاز ثبتنام تلفن روستایی از ابتدای دهه فجر خبر داد و بیان داشت: متقاضیان میتوانند با مراجعه به پرتال شرکت مخابرات جهت ثبتنام اقدام کنند.
وی به حذف قبوض تلفن برای کمک به محیط زیست اشاره کرد و گفت: اکنون بسترهای مختلف برای پرداخت غیرحضوری قبوض مخابرات فراهم شده به طوری که مشترکان با تلفن قطع هم میتوانند با شمارهگیری کد 2000 میزان بدهی قبض خود را جویا شوند.
خطر تشعشعات تلفن همراه با دوری از دکل افزایش مییابد
مدیر ارتباطات سیار شرکت مخابرات منطقه خراسانجنوبی نیز اظهار داشت: با توجه به توسعه روزافزون تلفن همراه و فراگیر شدن آن این وسیله ارتباطی به عنوان یک وسیله ضروری در زندگی امروز به شمار میرود.
علی ورقانی با اشاره به اینکه در کنار رشد تلفن همراه یک سری نگرانیهایی به وجود آمده است، تصریح کرد: تابش الکترومغناطیسی شبیه نور و بسیار زیاد است که بسته به فرکانس نام آنها مختلف است.
وی به نحوه پیشگیری از آسیب افراد در اثر پرتوهای رادیویی و مایکروویو اشاره کرد و یادآور شد: هرگز نمیتوان شدت این پرتوها را در محیط زندگی افراد به صفر رساند و تدوین استاندارد براساس نتایج آخرین تحقیقات علمی مشابه با کشورهای اروپایی توسط سازمان انرژی اتمی و شدت پرتوهای منتشر شده از آنتن BTS دکل مشکل و خطری ندارد و فقط آنتن ها خطرناک هستند.
مدیر ارتباطات سیار شرکت مخابرات منطقه خراسانجنوبی با بیان اینکه حد آستانه خطر توان تشعشعی برای محدوده کاری تلفن همراه بین 0.1 تا یک میلیوات بر سانتیمتر مربع است، افزود: سازمان انرژی اتمی ایران 0.44 میلیوات بر سانتیمتر مربع را مدنظر قرار داده است.
ورقانی با بیان اینکه حداکثر قدرت اندازهگیری شده تشعشعات BTS حدود 0.01 استاندارد قابل قبول میسازد، اضافه کرد: در نقاط کور و مکانهای دور از دکلهای مخابراتی پرتوهایی گوشی تلفن همراه قویتر و هرچه به دکلها نزدیک باشیم میزان خطرات نیز کاهش مییابد.
وی با بیان اینکه نتایج اندازهگیریهای میدانی توسط نهاد قانونی بدون هماهنگی قبلی با اپراتورهای تلفن همراه در اکثر نمونه میزان توان دریافتی کمتر از یک هزارم آستانه حد خطر است، گفت: نصب و بهرهبرداری از آنتن BTS در ایران بر مبنای اطلاعات تأیید شده توسط مجامع علمی جهان بوده و مردم بدون هیچ گونه نگرانی میتوانند از این فناوری سودمند در برقراری ارتباطات بهرهمند شوند.
انتهای پیام/4