به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمدی، شب گذشته 16 بهمن، در شورای معادن خراسان جنوبی با بیان اینکه در کنار بیان دستاوردهای معدنی و موفقیتها باید کاستیها هم گفته شود تا نقد درستی داشته باشیم، گفت: در استان علاوه بر جذابیتهای معدنی باید جذابیتهای دیگری نیز برای سرمایهگذاران ایجاد کنیم.
وی افزود: خراسان جنوبی، جزیره دوری است و باید تفاوتی بین خراسان جنوبی با سایر استانهای برخوردار و بزرگ کشور در مراحل مختلف اکتشاف باشد.
نماینده معدنکاران خراسان جنوبی تصریح کرد: تعداد 590 پروانه بهرهبرداری در استان وجود دارد، اما از این تعداد تنها حدود 340 پروانه فعال است که به طور قطع حال بیش از 280 معدن در استان خوب نیست.
محمدی ادامه داد: خراسان جنوبی کمربند امنیتی کشور است و اگر این کمربند خالی از سکنه باشد امنیت جای جای کشور دچار خدشه میشود، بنابراین باید نگاه ویژهای به استان شود.
وی با بیان اینکه باید خراسان جنوبی به عنوان منطقه آزاد معدنی معرفی شود، خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی همواره پایلوت بوده و به عنوان آزمایشگاه ایران است.
نماینده معدنکاران خراسان جنوبی یادآور شد: اگر برای صادرات محصولات استان تخفیف مالیاتی و گمرکی در نظر گرفته شود میتوانیم به این بخش کمک کنیم.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , معدن , اقتصاد