پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۲
رئیس کل دیوان محاسبات کشور تأکید کرد

ضرورت تفکیک فرق بین جرم و تخلف/ دولت نباید از درآمدهای خراسان‌جنوبی بزند

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه زمانی که می‌گوییم مدیری در دیوان محاسبات پرونده دارد منظور ما جرم نیست، اضافه کرد: تفاوت جرم و تخلف را باید برای مردم تفکیک کنیم.
ضرورت تفکیک فرق بین جرم و تخلف/ دولت نباید از درآمدهای خراسان‌جنوبی بزند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تام به نقل از خبرگزاری فارس، عادل آذر پیش از ظهر امروز در شورای اداری خراسان‌جنوبی، با اشاره به ظرفیت‌های موجود در خراسان‌جنوبی، اظهارداشت: استعدادهای ارزشمند و گنجینه‌ای از استعدادها را می‌توان در این منطقه پیدا کرد.
وی با اشاره به فلسفه وجودی دیوان محاسبات، مطرح کرد، دیوان محاسبات پاسدار بین‌المال است و بر بیت‌المال نظارت و صیانت می‌کند.
نباید بگذاریم مدیران آسیب ببینند
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اعلام اینکه بیت‌المال فقط پول، سکه، ارز و دلار نیست، اضافه کرد: بیت‌المال یعنی سرمایه‌های انسانی کشور که بروز و ظهور آن در مدیران است و نباید بگذاریم یک فرد مدیر آسیب ببیند.
آذر بر لزوم صیانت از مدیران صیانت تأکید و با بیان اینکه نباید بگذاریم مدیران از مسیر قانون عبور کنند، تبیین کرد: نظارت مستمر پیشگیرانه، مقتدرانه و هدایت‌گرانه از جمله سیاست‌های دیوان محاسبات است.
97 درصد مدیران انسان‌های پاکی هستند
وی بیان داشت: در یک بررسی سعی کردیم پرونده‌هایی که برای مدیران طی 15 سال گذشته تشکیل شده را بررسی کنیم که بررسی نشان می‌داد بیش از 97 درصد مدیران انسان‌های باشرف، پاکدست و امین بیت‌المال هستند و اغلب پرونده‌ها نشان می‌داد از قانون طور دیگری برداشت شده است.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه زمانی که می‌گوییم مدیری در دیوان محاسبات پرونده دارد منظور ما جرم نیست، اضافه کرد: تفاوت جرم و تخلف را باید برای مردم تفکیک کنیم.
آذر با تأکید بر اینکه ما از اخلاق حرفه‌ای خود عدول و تخلف نمی‌کنیم بنابراین نظارت باید در خدمت توسعه و اجرا قرار گیرد، تبیین کرد: از مدیران نباید تعهد گرفته شود چراکه گاهی مدیر علی‌رغم آموزش و مشاوره به دلیل مصلحت منطقه‌ای ممکن است تصمیم دیگری بگیرد.
حساب دستگاه‌ها در بانک‌های غیر دولتی صفر شود
وی با یادآوری اینکه دستگاه‌هایی که در بانک‌های غیر دولتی حساب دارند یک نوع تخلف است، اعلام کرد: متأسفانه برخی دستگاه‌ها هنوز در بانک‌های غیر دولتی حساب دارند که باید صفر شود.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به تخلفات در استان‌ها، گفت: در این زمینه در استان‌ها مشکل جدی نداریم و شهادت می‌دهم استان خراسان‌جنوبی به نسبت بودجه یکی از پاک‌ترین استان‌ها است.
آذر یکی از چالش‌های اساسی در دستگاه‌های اجرایی را کنترل‌های داخلی دانست و ابراز داشت: گاهی تدبیر مدیریتی از باب دلسوزی در خصوص اوراق مالی و اسلامی انجام می‌شود که درست نیست و باید طبق قانون عمل شود.
وی از فعالیت سامانه ستاد( ستاد تدارکات الکترونیکی دولت) خبر داد و از مدیران خواست با این سامانه کار کنند و معاملات خود را در این سامانه ثبت کنند.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور از استاندار خراسان‌جنوبی خواست تا کارگروهی برای شناسایی اموال دولت که فاقد شناسنامه‌اند برگزار شود و تبیین کرد: در بحث ارزیابی‌ها به‌ویژه در مبحث مزایده‌ها باید ارزیابی گذاشته شود.
لزوم توجه به قانون
آذر بر لزوم توجه به قانون تأکید و با بیان اینکه مسؤولان باید طبق قانون عمل کنند، اضافه کرد: گزارشی در خصوص رتبه استان‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی تهیه می‌کنیم و زمانی که نهایی شد به سران سه قوه و رهبری ارسال خواهد شد که مشاهده شد رتبه خراسان‌جنوبی متوسط است.
وی همچنین در خصوص عدم اختصاص کامل درآمد حاصل از بازارچه ماهیرود، گفت: اعلام شد از 18 میلیارد تنها 5 میلیارد به استان داده شده که پیگیر این موضوع خواهیم شد چرا که دولت از هر جا که می‌زند نباید از خراسان‌جنوبی بزند.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور در پایان اعلام کرد: گزارشی از خراسان‌جنوبی تهیه می‌کنم و به دفتر رهبری و دولت ارسال خواهیم کرد تا هر اقداماتی که در چارچوب دیوان محاسبات باشد را انجام دهیم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۱۰۳۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بانک , دیوان محاسبات