به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، امینالله گلرو صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دستگاه تله کاردیوگرام برای تسریع در تشخیص سکته قلبی بیماران و اقدامات درمانی به موقع استفاده میشود.
وی افزود: این دستگاه به محض حضور بر سر بالین بیمار، اطلاعات از طریق این دستگاه و از راه دور به مرکز تله مدیسین یا پزشکی ارسال میشود تا به صورت آنلاین در همان ساعات اولیه سکته، بیماری از سوی پزشک تشخیص داده و بیمار به طور مستقیم برای انجام عمل آنژیوپلاستی به بیمارستان منتقل شود.
رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: زمان دو تا سه ساعت پس از سکته قلبی زمان طلایی برای انجام اقدامات درمانی و نجات بیمار است.
گلرو خاطرنشان کرد: قبل از خرید این دستگاهها، بیمار سکته قلبی با اورژانس به بیمارستان ولیعصر بیرجند منتقل و در آنجا پس از تشخیص بیماری در صورت سکته به بیمارستان رازی منتقل میشد که این عمل زمان انجام اقدامات درمانی را افزایش میداد.
وی بیان کرد: با نصب این دستگاهها زمان شروع اقدامات درمانی کاهش و بیمار سکته قلبی خیلی سریع تحت عمل آنژیوپلاستی قرار میگیرد.
رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: در مرحله نخست تاکنون ده دستگاه تله کاردیوگرام با سرمایه گذاری 150 میلیون تومان از محل اعتبارات ملی خریداری شده و تا هفته آینده بر روی آمبولانسهای بیرجند نصب میشود.
گلرو اظهار داشت: در مراحل بعدی قرار است این تعداد به 40 دستگاه تله کاردیوگرام برسد که تا نیمه اول سال آینده بر روی آمبولانسها در شهرهای مختلف استان خراسان جنوبی نصب میشود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , دانشگاه علوم پزشکی بیرجند , آمبولانس