به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، سیدمجتبی علوی مقدم روز دوشنبه در نشست کارگروه استانی ایجاد هماهنگی پشتیبانی و نظارت بر برنامه های بسیج سازندگی خراسان جنوبی افزود: اگر این رفاقت محقق شود، برکات بسیار زیادی به دنبال دارد.
وی یادآور شد: این کار در خراسان رضوی انجام شد و مسائل مهم استان تقسیم بندی و هر موضوع به یک دانشگاه سپرده شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: حاشیه نشینی در مشهد به دانشگاه آزاد اسلامی و موضوع آب به دانشگاه فردوسی مشهد سپرده شد و استفاده از پایگاه های علمی مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه ظرفیت دانشگاه های استان در همه بخش ها مورد غفلت قرار گرفته است گفت: پایگاه های علمی خوبی در خراسان جنوبی وجود دارد و دانشگاه بیرجند، صنعتی بیرجند، فرهنگیان و... ظرفیت های خوبی دارند.
علوی مقدم گفت: در خراسان جنوبی افراد باسواد خوبی داریم که باید کار تیمی را یاد بگیرند و اینکه در کنار هم قرار گرفته و مسائل را پیگیری کنیم، هنر است بنابراین استفاده از ظرفیت دانشگاه ها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: فرمانداران شهرستان های استان همکاری خوبی با اردوهای جهادی داشته اند و دوباره هم تاکید می شود که هم از این اردوها حمایت کرده و هم خودشان حضور داشته باشند.
معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: فرمانداران پروژه های نیمه تمام را با محوریت روستاها و نقاط محروم در تدوین برنامه های کمیته برنامه ریزی شهرستان ها در اولویت قرار دهند.
وی تصریح کرد: برای سال آینده همه دستگاه های عضو کارگروه بسیج سازندگی مکلف هستند با هماهنگی دفتر روستایی و بسیج سازندگی خراسان جنوبی نسبت به تهیه برنامه محرومیت زدایی در بخش خود تا پایان فروردین ماه برنامه اجرایی خود را ارائه کنند.
علوی مقدم گفت: بسیج سازندگی استان برای اردوهای جهادی هماهنگی لازم را انجام دهد و دستگاه ها هم مکلف اند پشتیبانی لازم را از این اردوها داشته باشند.
وی افزود: اردوهای جهادی در کنار کار قلبی و خداپسندانه، کار علمی هم انجام می دهند چون همه کارشان با مطالعه و کار کارشناسی شده است.
** مدیران با مطالعه و برنامه در جلسات شرکت کنند
وی بیان کرد: مسئولان دستگاه های عضو کارگروه با فکر و برنامه وارد جلسه شوند و در جلسات اظهارنظر و مشارکت کنند زیرا در حال حاضر سطح مشارکت در همه جلسات پایین است و مدیر یک دستگاه مسئولیت مطالعه و به روز کردن خود را دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: دفتر فنی استانداری مکلف است پروژه های نیمه تمام را بررسی کرده و پیگیر تکمیل آنها باشد.
وی افزود: وقتی پروژه ای نیمه تمام است اولویت دارد و پروژه های بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی اگر مورد غفلت قرار گیرد و پروژه ای با درصد پیشرفت کمتر معرفی شده باشد آن پروژه حذف شده و اولویت با پروژه با پیشرفت فیزیکی بالاتر است.
وی تصریح کرد: وقتی پروژه ای با اعتبار 10 میلیون تومان در اختیار مردم قرار می گیرد نباید در تکمیل آن کوتاهی شود و دستور قانون هم این است که پروژه ها با پیشرفت فیزیکی بالاتر در اولویت باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی هم گفت: روند اجرایی پروژه ها توسط بسیج بسیار خوب بوده و قابل تجلیل است به طوری که امروز 50 پروژه به شکل مستقیم توسط بسیج در استان انجام می شود.
محمد هادی آرین افزود: مدیران دستگاه های مربوط بعضی از پروژه ها مثل خانه های عالم را که ممکن است با مبلغ 10 میلیون تومان تکمیل شود، در کمیته های برنامه ریزی مورد حمایت ویژه قرار دهند تا مردم از آنها بهره مند شوند.
انتهای پیام/4