به گزارش گروه ورزشی خراسانتایم به نقل از ایرنا، مهران سرپرست دوشنبه شب در گردهمایی مسئولان ستادی و رئیسان ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها و مسئولان هیات های ورزشی و دبیران سازمان های مردم نهاد ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی افزود: باید استعدادها شناسایی شده و پرورش یابد که بر این اساس طرح پژوهشی را در شورای پژوهش تصویب کردیم.
وی یادآور شد: در حوزه مدیریت ورزش استان به سراغ برنامه راهبردی رفتیم که 2 هفته دیگر این برنامه همراستا با ظرفیت های قانون برنامه ششم در 11 جلد برای 11 شهرستان با یک مدل عالی ارائه می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: آنچه وزارت ورزش و جوانان در شاخص های ساختاری و عملکردی خود در سامانه مدنظر دارد در برنامه راهبردی اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی لحاظ و تا پایان سال 1400 هدفگذاری شده و چشم انداز ما این است که در تا پایان آن زمان جزو 20 استان برتر کشور باشیم و تجربه المپیاد استعدادهای ورزشی این موضوع را نشان داد که ما این توانمندی را داریم.
وی اظهار داشت: برای اینکه قهرمانان خوبی داشته باشیم سال آینده با همکاری آموزش و پرورش یک طرح 60 هزار نفری را اجرا می کنیم که شاید در کشور بی نظیر باشد و در قالب یک فراخوان عمومی نیز به 60 هزار دانش آموز گواهینامه فعالیت های پزشکی می دهیم که از این تعداد چند هزار نفر شناسایی می شوند و این تعداد در یک مکان بحث پرورش استعداد های استان را شروع کنند.
وی تصریح کرد: بعد از شناسایی استعداد های برتر، مربیان را بکار می گیریم و استعداد های شناسایی شده با محوریت مربیان که هر 2 ماه دانش آنها در مرکز سنجش قوای جسمانی استان به روز می شوند تا فرایند شناسایی و پرورش استعداد ها به مرحله مسابقات المپیاد نخبگان استانی برسند.
سرپرست اضافه کرد: خراسان جنوبی به دلیل ضعف در نوع برنامه ریزی نیاز به ادامه این چرخه دارد تا با تداوم این حرکت بتوانیم قهرمانان و باشگاه های خوبی داشته باشیم که به عنوان نماد توسعه خراسان جنوبی بتوانند چرخ استان را به حرکت درآورند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: 9 ماه پرافتخار را در کنار یکدیگر تجربه کردیم و امروز با افتخار به امیررضا خادم معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزیر ورزش و جوانان این گزارش را تقدیم می کنم که ما را با استان های موفق دیگر مقایسه کنند.
وی گفت: ابتدای حضورم در مجموعه ورزش و جوانان خراسان جنوبی به یک اداره کل وارد شدم که 19 میلیارد و 500 میلیون تومان در حوزه اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای در حساب باقی مانده بود و نیز یک تصویر کدر از حوزه فعالیت های آن نزد دستگاه های نظارتی استانی و ملی وجود داشت.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: در حوزه استانداری، وزارت ورزش و دستگاه های نظارتی و جامعه هدف، تصویر شفافی نداشتند که کار را به محوریت نیروی انسانی خوب شروع کردیم.
سرپرست گفت: امروز با افتخار می گویم که اعتبارات سال 96 و 97 حوزه ورزش و جوانان استان از مرز 35 میلیارد تومان گذشته و 34 پروژه ملی و استانی ، 62 پروژه خیرساز، 37 پروژه تفاهم نامه چمن مصنوعی محل بنیاد مستضعفان و یک استخر و یک سالن با کیفیت بالا ساخته شده است.
وی افزود: از 135 مکان ورزشی استان 97 مکان ورزشی امضای موجر نداشت یعنی سالن را تحویل داده بودیم و به هرشکلی که آن را به ما پس می دادند باید قبول می کردیم و امروز کمیسیون ماده پنج امور باشگاه های استان یکی از باکیفیت ترین کمیسیون های کل کشور است.
وی اظهار داشت: ارتباط با وزارت ورزش وجوانان، استانداری و دستگاه های اجرایی و رسانه ها تقویت شد و تصویر خوبی از اداره کل ورزش و جوانان ارائه شده که بیانگر این است که این اداره کل می خواهد به مردم خدمات ارائه کند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: در بین 12 استان در سال 1395، رتبه نهم را به دست آوردیم و هنوز الزامات قانون برنامه ششم و عواید حاصل از آن در استان نیامده بود که در سال 1396 که سال ابتدای برنامه ششم است و میلیارد ها تومان از محل 27صدم مالیات بر ارزش افزوده آمده از جایگاه نهم به جایگاه دوازدهم نزول کردیم .
سرپرست گفت: این نشان می دهد که بخش عمده محدودیت ما فقط منابع مادی و مالی نیست و به سیستم مدیریتی هم برمی گردد که با کمک هم این مشکل هم رفع شد.
وی افزود: تقویم هیات های ورزشی را بر اساس اساسنامه تهیه و به هیات های ورزشی خراسان جنوبی ابلاغ شد و محور انجام کارها را در دستور کار خود قرار دادیم.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اظهار داشت: در بعضی از شاخص ها رشد 200 درصد و 300 درصد داشتیم و حداقل رشد ما در شاخص های سامانه ارزیابی عملکرد وزارت ورزش و جوانان 50 درصد است.
انتهای پیام/4