به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، سیدمجتبی علویمقدم در حاشیه کارگاه عملیاتی آموزشی مدیریت جامع سوانح و بلایای طبیعی که با حضور معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد اظهار داشت: به همان میزان که تلاشها و اقدامات بهتر و بیشتری در زمینه برگزاری دورههای آموزشی و کارگاههای عملیاتی صورت گیرد به همان میزان روند امدادرسانی در زمان وقوع بحران برای حادثه دیدگان سریعتر، راحتتر و دقیقتر به انجام میرسد.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی جزو استانهایی است که 80 درصد از بلایای طبیعی شناخته شده را در خود دارد افزود: این امر در کنار وجود گسلهای حساس زلزله خیز در استان اهمیت موضوع مدیریت بحران و توجه به آن را دو چندان کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه باید در نحوه ساخت و سازها و اقداماتی که در حوزههای پیشگیری از وقوع بحران است توجه جدی صورت گیرد افزود: برگزاری دورههای آموزشی کارگاههای عملیاتی، مانورهای مختلف و اقداماتی از این دست میتواند تا حد زیادی به این مهم کمک کرده و تاثیرگذار باشد.
علویمقدم، تعریف سناریوهای منطبق با بلایای موجود را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: باید برای آمادگی در زمان وقوع بحران یک برنامه کامل تعریف و بر اساس تهدیداتی که وجود دارد سناریوهای متناسب تهیه و تدوین شود.
وی انجام کار تیمی در زمان بحران را بسیار مهم دانست و گفت: خوشبختانه طبق برنامهریزیهایی که صورت گرفته برگزاری دورههای آموزشی که در استانها شروع شده میتواند فعالین و دست اندرکاران در این حوزه را یاری کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: هرچه که در زمینههای آموزشی و اقدامات پیشگیرانه تلاش های بیشتری صورت گیرد در زمان وقوع بحران نه تنها از میزان تلفات و خسارات کاسته خواهد شد بلکه روند امداد و نجات نیز سریعتر و دقیقتر به انجام خواهد رسید.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بلایای طبیعی , مدیریت بحران