سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۱
استاندار در دیدار سفیر ژاپن:

خراسان جنوبی پذیرای سرمایه‌گذاران ژاپنی در بخش معدن است

استاندار خراسان جنوبی گفت: این استان پذیرای سرمایه گذاری شرکت های کشور ژاپن در ایجاد صنایع فراوری محصولات معدنی است و می توانیم برای پویایی این ظرفیت عظیم با این کشور همکاری کنیم.
خراسان جنوبی پذیرای سرمایه‌گذاران ژاپنی در بخش معدن است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، محمدصادق معتمدیان شامگاه دوشنبه در دیدار «میتسوگو سایتو» سفیر ژاپن در ایران افزود: با توجه به ماموریتی که کشور ژاپن در بحث پروژه های سرمایه گذاری دارد خراسان جنوبی آماده همکاری در بخش های درمانی و آموزشی با این کشور است.
وی از حمایت های کشور ژاپن در زمینه برجام و حمایت این کشور از سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی همواره نسبت به این ارتباط امیدوار بوده است.
معتمدیان با بیان اینکه خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است، تصریح کرد: 9.3 درصد مساحت کشور متعلق به این استان است اما یک درصد جمعیت در آن ساکن هستند.
وی از مراوده تجاری چهار شهرستان مرزی این استان سخن گفت و افزود: 331 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان و مبادلات مرزی از ظرفیت های این استان است.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: از 60 ماده معدنی شناخته شده در کشور 49 ماده معدنی از طلا و منیزیت گرفته تا سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در این استان یافت می شود که در بحث ذخایر ذغال سنگ 3.5 میلیارد تن از کل ذخایر کشور در این استان است و رتبه نخست خاورمیانه را دارد.
وی با بیان اینکه 76 درصد ذخایر ذغال سنگ کشور در خراسان جنوبی است، گفت: در بخش توریسم جاذبه های زیادی در این استان وجود دارد که یکهزار و 500 اثر تاریخی و ملی، چهار اثر جهانی، 40 محصول صنایع دستی و جاذبه های اقلیمی از مهمترین آنها است.
معتمدیان اظهار داشت: به دلیل اقلیم خاص کویری و کوهستانی جاذبه های طبیعی و بسیار زیبایی در این استان وجود دارد که کوهستان و کوه های مریخی، بخش قابل توجهی از کویر لوت و یکی از هفت نقطه تاریک جهان از جمله آنها است.
وی از تولید 10 محصول کشاورزی با رتبه ملی و جهانی در این استان خبر داد و گفت: خراسان جنوبی با تولید 97 درصد زرشک کشور بزرگترین تولید کننده زرشک دنیا است و 97 درصد عناب کشور در این استان تولید می شود.
استاندار خراسان جنوبی خشکسالی های 20 ساله و سیاست های غلط رژیم شاهنشاهی در این منطقه را از مهمترین مشکلات خراسان جنوبی عنوان کرد و افزود: این مشکلات زیرساخت های مناطق مرزی را تحت تاثیر قرار داده است.
وی یادآور شد: با اینکه در زمان رژیم شاهنشاهی مردم این مناطق به امکانات اولیه دسترسی نداشتند اما در 40 سال اخیر اقدامات قابل توجهی در این منطقه با توجه به سیاست های جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته که برخورداری بیشتر روستاهای بالای 20 خانوار از نعمت آب، برق، گاز و امکانات مخابراتی از مهمترین آنها است.
معتمدیان با بیان اینکه در این مدت 6 هزار کیلومتر جاده روستایی در این منطقه احداث شده است، اظهار داشت: ایجاد 500 واحد درمانی و مراکز علمی و آموزشی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
وی گفت: امروز دسترسی اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی یکی از دغدغه ها است و طبق برنامه ریزی انجام شده تا 2 سال آینده همه روستاهای خراسان جنوبی از نعمت گاز برخوردار خواهند بود و پوشش اینترنتی و مخابراتی ما در روستاهای بالای 20 خانوار به 100 درصد می رسد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای هم در این دیدار با بیان اینکه چهار پروژه را با همکاری ژاپن در کشور آغاز کردیم، گفت: اخیرا پروژه ای در سیستان بلوچستان هم با همکاری کشور ژاپن آغاز شد که بیانگر اراده قوی این کشور است.
سلیمان پاک سرشت افزود: مطمئنا هدف کشور ژاپن در جمهوری اسلامی دنبال می شود و سازمان آموزش فنی و حرفه ای مهارت آموزی را به عنوان حوزه ای مناسب در اهداف این کشور معرفی کرده است.
وی اظهار داشت: امروز نتیجه همکاری در حرفه آموزی به صورت میدانی با سفیر کشور ژاپن مورد بازدید قرار گرفت و امیدواریم بیشتر از این ظرفیت در خراسان جنوبی استفاده کنیم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۱۳۴۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , سفیر ژاپن , سرمایه‌گذاری‌