سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۲
فرماندار بیرجند:

تامین فضای آموزشی در بیرجند نیازمند همکاری خیران است

فرماندار بیرجند گفت: با توجه به مهاجرپذیر بودن مرکز استان و کمبود فضای آموزشی، تامین کلاس درس استاندارد نیازمند ورود خیران است که در این زمینه باید پروژه های شاخص مدرسه سازی معرفی شود.
تامین فضای آموزشی در بیرجند نیازمند همکاری خیران است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، علی ناصری روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش بیرجند، افزود: شهر بیرجند از اعتبارات نفت محروم و از طرفی اعتبارات تملک هم محدود است که این مهم باعث فاصله و عقب افتادگی شده است.
وی ادامه داد: با تمام کمبود ها، آمار خراسان جنوبی و بیرجند در انسداد مبادی بیسوادی در سطح کشور از رتبه خوبی برخوردار است که فرهنگ و توان نیروی انسانی قوی این استان و شهرستان را نشان می دهد.
وی اظهار داشت: فرمانداری و مجموعه حاکمیتی برای تحقق سند تحول بنیادین آموزش پرورش از هیچ تلاشی چشم پوشی نخواهد کرد که امیدواریم این همکاری و هم افزایی کمبود های موجود را به حداقل برساند.
فرماندار بیرجند با اشاره به برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز 98 خراسان جنوبی که در مشهد مقدس برگزار می شود، تصریح کرد: اولویت فرمانداری تخصیص اعتبار در روستاها است و هر خیری که درصد قانونی تفاهم نامه همکاری را کمک کند بقیه را در کمترین زمان ممکن برای ایجاد فضای آموزشی تخصیص خواهیم داد.

** مدرسه سازی در کنار مدرسه یاری
مدیر آموزش و پرورش بیرجند هم با بیان اینکه امروزه در کنار مدرسه سازی، مدرسه یاری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: بسیاری از مدارس امروز با تغییر سرفصل ها آموزشی با مشکل تجهیزات رو به رو هستند که این مهم در هنرستان ها از شدت بیشتری برخوردار است.
محمد حسین یکه خانی افزود: در خراسان جنوبی و به خصوص شهرستان بیرجند علیرغم همه تلاش های دولت و خیران، از وضعیت آموزشی مطلوب فاصله داریم که باید در کمترین زمان ممکن تدبیری اندیشیده شود.
وی از وضعیت بحرانی فضای آموزشی در مهرشهر خبر داد و تصریح کرد: 102 کلاس درس در این منطقه کمبود داریم و هیچگونه دبیرستان نوبت دومی وجود ندارد.
یکه خانی اظهار داشت: امروزه 33 ساختمان آموزشی در شهر بیرجند به صورت دونوبته دایر است که اگر تدبیری اندیشیده نشود به طور حتم مهر آینده با مشکل فراوانی در این زمینه روبه رو خواهیم بود.

** از وضعیت بحرانی در مهر شهر تا پروژه های آموزشی
معاون اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی هم گفت: نبود زیرساخت های آموزشی در مهر شهر دانش آموزان را با مشکلات زیادی روبه رو کرده بود که با آغاز مجتمع حیات طیبه و آستان قدس تا حدودی وضعیت بهتر خواهد شد.
محمد زمانی افزود: 50 کلاس درس تحت عنوان حیات طیبه که سال ها به دلیل کمبود اعتبار معطل مانده بود با تزریق 20 میلیارد تومان تا مهر 98 به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: مجتمع آموزشی آستان قدس در این منطقه هم با 36 کلاس درس مقداری از کمبود ها را می کاهد اما با توجه به اینکه استان از محل اعتبارات نفت و ارزش افزوده پولی نمی گیرد اهمیت حضور خیران قابل توجه است.
زمانی در ادامه تصریح کرد: کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل هم یک مدرسه در مرکز استان برای اتباع خارجی ساخته است و یکی دیگر را هم در دست ساخت دارد که امیدواریم بخشی از کمبودها رفع شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۱۶۸۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آموزش‌ و پرورش , فرمانداری