دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۴۲
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوسف:

بزرگ‌ترین سازه خاکی شرق کشور ۳۰ درصد آبگیری شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوسف گفت: سازه خاکی آرک بین آباد در اثر بارندگی‌های اسفند ماه ۳۰ درصد آبگیری شد و تاثیر آن بر افزایش آب قنات‌های پایین دست کاملا مشهود است.
بزرگ‌ترین سازه خاکی شرق کشور ۳۰ درصد آبگیری شد
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از تسنیم، مهدی کرباسچی اظهارداشت: بارندگی‌ها در 27 اسفند ماه سبب شد تا 30 درصد از بزرگ‌ترین سازه خاکی شرق کشور در خوسف آبگیری شود.
وی افزود: بارندگی‌های نوروز تاثیر زیادی در آبگیری این بند خاکی نداشت اما تاثیر همان 30 درصد بر قنات‌های پایین دست مشهود است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوسف گفت: حجم آب قنات در روستاهای دهن رود، حامی و بین آباد دو برابر شده است.
قایق سواری در گواب پس از 17 سال
شهردار خوسف نیز در گفت‌وگو با تسنیم گفت: با بارندگی‌های امسال گواب خوسف آبگیری شد و شهرداری برای نخستین بار با راه‌اندازی مجموعه قایق سواری مسافران و گردشگران زیادی را در تعطیلات نوروز از نقاط مختلف به خوسف کشاند.
وی افزود: گواب به عنوان یک منطقه بکر طبیعی در کنار دیگر جاذبه‌ها، آثار تاریخی و کمپ گردشگری عشایری امسال شاهد بیش از هشت هزار نفر بازدید کننده بود و حدود چهار هزار نفر نیز از آن استفاده کردند.
علیزاده بیان کرد: کمپ گردشگری عشایری در حاشیه منطقه گردشگری گواب و در زمینی به مساحت 3 هکتار با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شده که با 18 غرفه شامل بازارچه صنایع دستی، محصولات کشاورزی و سوغات محلی، خانه‌های سنتی برای استراحت و پارک حیات وحش در کنار دریاچه طبیعی گواب محیطی زیبا را برای گردشگران و مسافران نوروزی فراهم کرده است.
افزایش آمار گردشگران در شهر خوسف
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوسف نیز اظهار داشت: در نخستین روزهای نوروز امسال استقبال بسیار خوبی از منطقه گردشگری گواب خوسف شده است.
علی صالحی افزود: ایجاد بازارچه اقامتی، دریاچه طبیعی و قایق رانی در منطقه گردشگری گواب زمینه استقبال بیش از پیش مسافران را در این شهرستان فراهم کرده است.
وی ادامه داد: در کمپ گردشگری گواب، نمایشگاه صنایع دستی و تولیدات کشاورزی دامی و عشایری استان در 22 غرفه و سیاه چادر عشایری نیز برپا شده است.
256 بنا و محوطه تاریخی در شهرستان خوسف وجود دارد
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوسف بیان کرد: گواب خوسف سال‌ها بود که بر اثر خشکسالی‌های متوالی خشک و محل آن تبدیل به نمکزار و دفع زباله شده بود که این موضوع سبب آزار و اذیت ساکنان این منطقه بوده است.
صالحی اضافه کرد: امسال به همت مسئولان و مشارکت شرکت تعاونی امور عشایری و بخش خصوصی این منطقه تبدیل به یک مکان تفریحی و محل عرضه و فروش محصولات کشاورزی و صنایع دستی استان شده و می‌تواند مکانی برای جذب هزاران گردشگر و درآمد زایی برای مردم منطقه باشد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 256 بنا و محوطه تاریخی در شهرستان خوسف وجود دارد که تاکنون 84 بنا ثبت شده است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۱۸۵۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بارندگی , آبخیزداری