به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، علیرضا خلیلی در جمع خبرنگاران افزود: در پی هشدار مدیریت بحران و هواشناسی استان مبنی بر بارندگی رگباری طی هفته آینده، از مسیرهای سیلاب احتمالی امروز به همراه اعضای شورای تامین و تعدادی از اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران بازدید کردیم.
وی بیان کرد: احتمال خسارت یا تهدید سیل برای تعدادی از خانه هایی که در حاشیه رودخانه عباس بیک ساخت و سازهایی داشتند، وجود دارد.
سرپرست فرمانداری ویژه طبس گفت: درخواست ما این است که ساکنان این مناطق هشدارهای جوی را جدی بگیرند چون این مناطق مستعد حادثه هستند و اگر سکونتی در آن منازل است یا محله های دامداری در آنجا وجود دارد، مدیریت کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی از بعد از ظهر شنبه تا پایان دوشنبه بارندگی های متعددی را در سطح شهرستان خواهیم داشت.
خلیلی اظهار داشت: همچنین منطقه رودخانه وینعبا را در شهر داریم که شهرداری مسیر انتقال هدایت آب را فراهم کرده و قسمتی از دیوار ساحلی که در سنوات گذشته سست و تخریب شده بود و احتمال خسارت سیلاب به آن وجود داشت را بازدید کردیم.
وی گفت: مقرر شد توسط حوزه حمل و نقل، شهرداری و راه و شهرسازی قسمت هایی از دیوار ساحلی که نیاز است، مرمت کنند.
وی بیان کرد: تمام دستگاه های اجرایی عضو مدیریت بحران همه تلاش خود را به کار خواهند گرفت و همه تمهیدات لازم را انجام خواهند داد تا انشاءالله بتوانیم این بارندگی که پیشبینی شده را مدیریت کنیم.
سرپرست فرمانداری ویژه طبس گفت: بعد از بازدید، جلسه مدیریت بحران شهرستان تشکیل و به بخشداران، شهرداران و دهیاران شهرستان مواردی که نیاز هست انجام دهند تاکیدات لازم به آنان اعلام شد.
وی گفت: از مصوبات جلسه امروز بررسی مجدد مسیرهای سیلاب و روان آب های سطح شهرستان بود که آب منطقه ای و حوزه شهری مدیریت آن را بر عهده خواهند داشت و چنانچه نیاز باشد، اقدام عملیاتی را طی امروز، فردا و پس فردا انجام دهند.
خلیلی بیان کرد: کشاورزان استحکام بندهایی که در اختیار دارند را بررسی و اگر نیاز بود خروجی بندها را باز کنند تا با ورود سیلاب بند آسیب نبیند.
وی گفت: بندهای دولتی که متولی آن جهاد کشاورزی یا منابع طبیعی است تاکید شد چنانچه نیاز است خروجی بندها را باز کنند تا بتوانیم در موقع سیلاب مجدد در آن بندها آبگیری داشته باشیم.
وی ادامه داد: از کشاورزان محترمی که بندهای خصوصی که در اختیار آنهاست درخواست می کنیم این موضوع را جدی بگیرند و مقاومت آن را بررسی و تا زمان داریم آبی که داخل بند ذخیره شده را تخلیه کنند که تا پایان اردیبهشتماه بارندگی خواهیم داشت و دوباره آبگیری خواهد شد.
خلیلی با تاکید بر انجام مدیریت بندها گفت: باید بندها مدیریت شوند تا با بارندگی پیش رو اگر سیلاب وارد بند شد با مشکل مواجه نشویم زیرا اگر بندها بشکند، پایین دست آن دچار حادثه خواهد شد و خانه ها و مسیرهایی که کشاورزی و دامپروری است، خسارت خواهد دید.
وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای مناطق گردشگری شهرستان در روزهای بارندگی طبس افزود: چنانچه بارندگی شدت داشته باشد به خاطر حفظ جان مسافران و گردشگران این مناطق را خواهیم بست و اطلاع رسانی آن را از طریق رسانه ها و فضای مجازی انجام خواهیم داد.
سرپرست فرمانداری ویژه طبس در مورد سد نهرین طبس در بالادست شهر طبس گفت: هر سیلابی که به سد ورود پیدا می کند بنابر دستورالعمل هایی که حوزه های سد است باید دریچه های خروجی سد باز شود تا لایی که حاصل سیلاب است از سد خارج شود.
وی ادامه داد: سیلاب ناشی از خروجی سد در پایین دست نیز توسط بندهای خصوصی کشاورزان مهار می شود و تاکنون این سیلاب به کویر نرفته و کشاورزان توانسته اند این خروجی را در بندها مهار کنند.
خلیلی گفت: مجدد تاکید می کنیم که کشاورزان استحکام بندهایی که در اختیار دارند را بررسی و اگر نیاز بود خروجی بندها را باز کنند.
انتهای پیام/4