به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، سیدقاسم للهی با بیان اینکه فضاهای خوب آموزش و پرورش به همت خیران ساخته شده است، اظهار کرد: شهرستانهای خراسان جنوبی با کمبود امکانات و فضاهای آموزشی مواجه است و جذب خیران در این خصوص توفیقی برای استان است.
عضو مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی افزود: خشکسالیهای پی در پی در خراسان جنوبی سبب مهاجرت و تخلیه روستاهای استان شده و برخی از مدارس روستاهای خالی از سکنه، بدون استفاده مانده که باید این فضاها مدیریت شود.
للهی ادامه داد: خیران لازم است در مکانهایی اقدام به ساخت مدرسه کنند که حداقل تا چند سال آینده تخلیه نشده و ظرفیت دانشآموز لازم را داشته باشد، چراکه در شهرستانی مانند قاینات بر اساس آمار و استاندارد آموزش و پرورش، سرانه مدرسه در حد عالی است اما در مرکز شهری با کمبود امکانات و مدرسه مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه در هر کلاس درس شهر قاینات، 30 تا 40 دانشآموز مشغول ادامه تحصیل هستند و کمبود فضاهای آموزشی احساس میشود، گفت: این در حالی است که در روستاهای خالی از سکنه، مدرسههای بلا استفاده وجود دارد.
عضو مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی افزود: وقتی خیر میبیند که مدارس روستاها به دلیل نبود دانشآموز اجاره داده شده و دانشآموزی در این فضا درس نمیخواند، انگیزه خود را از دست میدهد به همین دلیل، خیران را باید به مناطق برخوردار از جمعیت هدایت کرد تا در این مناطق مدرسه بسازند.
للهی ادامه داد: اولویت شهرستان قاینات در راستای جذب خیر، ساخت مدرسه در مرکز شهرستان بوده چراکه مهاجرت مردم از روستا به شهر همواره وجود دارد و خواهد داشت.
وی یادآور شد: شهرستان قاینات با کمبود امکانات و فضای آموزشی مواجه است و کلاسهای درس شهری داری تراکم بالای دانشآموز است که نیاز به توجه دارد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , آموزش و پرورش , مدرسهسازی