به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، سید عبدالکریم رضوی صبح امروز در جلسه شورای سیاستگذاری صندوقهای حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی خراسانجنوبی اظهار داشت: بحث حقوق و دستمزد که به عنوان یکی از مشکلات صندوقهای حمایت از بخش کشاورزی استان در شورای سیاستگذاری مطرح گردید، در دستور کار شرکت مادر تخصصی امسال قرار گرفته است.
وی افزود: همچنین یکی دیگر از مشکلات مطرح شده در شورای سیاستگذاری استان بحث ارائه خدمات رفاهی به کارکنان صندوقها بوده که این مشکل نیز به زودی در قالب آییننامه رفاهی که شکل گرفته ابلاغ تا در صندوقها تصویب گردد.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با اشاره به وجود ١٣٠ صندوق توسعه حمایت از بخش کشاورزی در سطح کشور گفت: این صندوقها در پنج قالب شامل صندوقهای خرد زنان، منابع طبیعی، صندوقهای شهرستانی، استانی و تخصصی شکل گرفتهاند.
رضوی در ارتباط با افزایش سرمایه صندوقهای توسعه حمایت از بخش کشاورزی افزود: افزایش سرمایه این صندوقها از چند طریق شامل فروش اموال و امکانات مازاد جهاد کشاورزی که براساس قانون باید اعتبار بدست آمده از این امر برای افزایش سرمایههای صندوقهای همان منطقه استفاده گردد، استفاده از ماده ٣١ قانون که به شورای برنامهریزی شهرستانها و استانها این اجازه را داده که پنج درصد از سر جمع تمام منابع برای افزایش سرمایه صندوقها مورد استفاده قرار گیرد، استفاده از اعتباراتی که تحت عنوان حوادث به کشاورزان پرداخت که میتواند به عنوان سرمایه دائم در صندوقها تبدیل گردد و چهارمین منبع برای افزایش سرمایه صندوقها استفاده از منابع ملی است.
وی با بیان اینکه در بحث صندوقهای توسعه حمایت از بخش کشاورزی، خراسان جنوبی جایگاه نخست در کشور را دارد، اضافه کرد: این جایگاه به سبب عملکرد خوب این صندوقها محقق شده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با اشاره به مشکل مالیات که توسط برخی از مدیران صندوقهای توسعه حمایت از بخش کشاورزی شهرستانهای استان مطرح گردید، گفت: این مشکل مربوط به قانون بوده که در آن به جای صندوقها کلمه صندوق آورده شده که به دنبال حل این مشکل در مجلس هستیم.
رضوی میزان سرمایه صندوقهای توسعه حمایت از بخش کشاورزی کشور را یکهزار و ۶٠٠ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در ١٣٠ صندوق فعال در کشور ٧ هزار و ۵٠٠ تشکل و ١٠١ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی تحت پوشش قرار دارند.
وی ادامه داد: در صندوقهای شهرستانی آحاد بهرهبرداران بخش کشاورزی و در صندوق ملی و صندوقهای استانی تشکلها عضویت دارند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با اشاره به اینکه دو نوع تقویت در صندوقها ضرورت دارد، خاطرنشان کرد: یک نوع تقویت مربوط به تقویت مالی صندوقها بوده که امسال در این رابطه افزایش سرمایه صندوقها مورد پیگیری بوده و نوع دیگر تقویت انجام فعالیتهای عمقی در نوع ارائه خدمات صندوقها بوده که باید متناسب با هر منطقه و سن صندوقها این عمق بخشی صورت گیرد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , دستمزد , کشاورزی