به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از فارس، ابوالحسن میرجلیلی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی اخیر(اواخر فروردینماه) در خراسانجنوبی، اظهار داشت: این سامانه بارشی طی چهار روز از شنبه 24 تا سهشنبه 27 فروردینماه در جو استان فعال بود.
وی با اشاره به تمهیدات مدیریت بحران خراسانجنوبی در خصوص سیلاب احتمالی در نقاط مختلف استان، بیان داشت: در همین راستا ۳۰۲ تیم امدادی در سطح استان به حالت آماده باش کامل درآمدند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی تصریح کرد: همچنین با دریافت اخطاریهها قبل از شروع بارندگی تیمهای ارزیاب به مناطق در معرض سیل اعزام شدند تا نقاط شهری و روستایی را کنترل و اقدامات لازم را برای مدیریت سیل انجام دهند.
میرجلیلی با اشاره به نجات 50 نفر از مرگ حتمی و امدادرسانی به سه هزار مسافر در راهمانده طی این چهار روز، بیان داشت: همچنین سیل اخیر به 19 تیر برق خسارت وارد و برق برخی از نقاط روستایی شهرستان نهبندان، زیرکوه و سربیشه برای ساعاتی قطع شد که بلافاصله با تلاش نیروهای امدادی و عملیاتی وصل شد.
وی از اعزام 28 اکیپ برآورد خسارات به نقاط مختلف استان خبر داد و اعلام کرد: طبق برآوردهای انجام شده سیل اخیر 55 میلیارد تومان به زیرساختهای خراسانجنوبی خسارت وارد کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی اعلام کرد: این خسارات به محورهای مواصلاتی، راههای روستایی، ایل راههای عشایری، تأسیسات برق، آب و واحدهای مسکونی وارد شد.
میرجلیلی از خسارت 10 تا 45 درصدی به 103 رشته قنات، خسارت 60 تا 100 درصدی به 104 واحد مسکونی خشت وگلی در روستاها و مسدود شدن محورهای مواصلاتی شهرستانهای طبس، بشرویه، زیرکوه، درمیان، نهبندان و سربیشه در سیلاب اخیر خبر داد.
وی با اشاره به اینکه سیلاب اخیر به مزارع زعفران، جو، گندم و کلزا و باغات انگور و نخلهای خرما خسارت وارد کرد، بیان داشت: خسارات وارد شده به باغات و مزارع استان هنوز برآورد نشده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی با بیان اینکه در سیلاب فروردینماه سال گذشته علیرغم اینکه مقدار بارندگی کمتر بود دو نفر جان خود را از دست دادند، تبیین کرد: همچنین خسارات سیلاب سال گذشته در بخشهای زیرساختی نسبت به امسال بیشتر بوده است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بارندگی , سیل