شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۳
انتقاد فرماندار خوسف؛

برخی دستورالعمل‌های ابلاغی دست و پاگیر سرمایه‌گذار می‌شود

فرماندار خوسف با انتقاد از بعضی دستورالعمل‌های ابلاغی توسط وزارتخانه‌ها و ادارات کل، گفت: مشاهده شده که این دستورالعمل‌ها در روند تسریع در امور و جذب سرمایه‌گذار مشکلاتی ایجاد می‌کند.
برخی دستورالعمل‌های ابلاغی دست و پاگیر سرمایه‌گذار می‌شود
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، محمد شفیعی، فرماندار خوسف گفت: شهرستان خوسف به عنوان سومین شهرستان وسیع استان با بیشترین نرخ پراکندگی و ۲۰۰ روستای داری سکنه در بحث زیرساخت‌ها با مشکلات فراوانی روبراست.
وی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی خوسف گفت: کاشت تنها پنبه رنگی جهان یعنی پنبه مله، گل نرگس و عناب به عنوان بزرگترین قطب تولید عناب در استان و کشور است.
شفیعی از برگزاری سه جشنواره برداشت گل نرگس و جشن شکرگزاری برداشت عناب در شهرستان خوسف طی سه سال گذشته اشاره کرد و افزود: این جشنواره برای برندسازی و معرفی بیش از پیش این محصولات برگزار شده است.
شفیعی اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهرستان به امر کشاورزی و دامداری مشغول به کار هستند، که رفع مشکلات این قشر یکی از دغدغه‌های مسئولین شهرستان است.
فرماندار خوسف با اشاره به وضعیت اقلیمی شهرستان گفت:  بیش از ۱۴ هزار نفر شتر یکی از دیگر ظرفیت‌های شهرستان در بحث دامداری است.
شفیعی گفت: یکی از دغدغه‌های دامداران وجود دلالان بوده که نسبت به خرید دام آنها با قیمتی کمتر اقدام می ‌ کرده که در راستای رفع این مشکل دو کشتارگاه دام و طیور در شهرستان مجوز گرفته‌اند و به زودی تسهیلاتی از کشتارگاه‌ها پرداخت خواهد شد تا بتوانیم هر چه سریعتر دغدغه دامداران برطرف شود.
شفیعی افزود: با توجه به اینکه اعتبارات دولتی به تنهایی امکان رفع مشکلات مردم نیست، طی دو سال گذشته سعی شده با هم افزایی و مشارکت با اهالی روستاها اقدامات بسیار خوبی شروع کنیم.
شفیعی، مرمت و احیای ۷۸ رشته قنات و احداث بیش از ۱۵۰ بند و پشته خاکی با مشارکت و همکاری مردم را نمونه‌هایی از مشارکت مردم برای اجرای پروژه در شهرستان است.
وی ادامه داد: در بحث بذرپاشی در مراتع ملی از ابتدای تاسیس شهرستان تا دو سال پیش فقط 160۰ هکتار بذرپاشی شده بود که با همکاری مردم و استفاده از همه امکانات موجود طی سال گذشته بیش از دو هزار هکتار بذرپاشی شده است.
شفیعی با اشاره به اینکه مجتمع گلخانه‌ای در زمینه توسعه کشت، کاهش مصرف و مقرون به صرفه بودن کشاورزی تاثیر بسزایی دارد، گفت: با توجه به راه اندازی مجتمع گلخانه‌ای محمدیه این مجتمع با مشکلاتی روبرو است که تاکنون چندین جلسه برگزار و قسمتی از مشکلات مرتفع شده است.
وی با انتقاد از بعضی دستورالعمل‌های ابلاغی توسط وزارتخانه‌ها و ادارات کل گفت: مشاهده شده که این دستورالعمل‌ها در روند تسریع در امور و جذب سرمایه‌گذار مشکلاتی ایجاد می‌کند.
فرماندارخوسف، میزان سرمایه گذاری‌های خارجی خوبی در شهرستان را چشم گیر دانست و افزود: پنج واحد تولیدی در شهرک شهید رحمانی و یک نیروگاه خورشیدی در شهرک انرژی توسط سرمایه‌گذاران خارجی صورت پذیرفته است.
وی یکی دیگر از ظرفیت‌های شهرستان خوسف را معادن دانست و گفت: ۵ معدن طلا در شهرستان وجود دارد که در بحث تامین برق و گاز این معادن مشکلاتی وحود دارد
شفیعی اظهارکرد: حدود ۶۷ پروژه نیمه تمام در شهرستان خوسف وجود دارد که از مهم‌ترین آن‌ها بیمارستان ۳۲ تختخوابی، استخر سرپوشیده و سالن فرهنگی استاد ناقوس است.
وی از تخصیص اعتبار ملی برای احداث بیمارستان خوسف خبر داد و یادآورشد: درخصوص تکمیل استخر سرپوشیده نیز بنیاد مستضعفان قول مساعد برای تکمیل آن داده است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۵۴۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , سرمایه‌گذاری‌ , خوسف