مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی:
۹۹ درصد از جمعیت روستایی خراسان جنوبی از امکانات مخابراتی بهرهمند شدند
7 خرداد 1398 ساعت 15:48
مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی گفت: با ارتباط رسانی به یک هزار و ۹۲۱ روستا بیش از ۹۹ درصد از جمعیت روستایی استان از امکانات مخابراتی بهرهمند شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از تسنیم، محمدحسین عیدیزاده اظهار داشت: خدمت رسانی بیمنت و توسعه زیرساختهای ارتباطی از مهمترین برنامههای سالهای اخیر مخابرات خراسان جنوبی بوده است.
وی با بیان اینکه رویکرد عملیات اجرایی مخابرات منطقه خراسان جنوبی به سمت اجرای فیبر در ساختمانهای مسکونی و اداری بوده است افزود: در این راستا نسبتبه ظرفیتسازی سرویس تانوما (FTTH) در سطح استان اقدام شده و آمادگی ارائه سرویس به مجتمعهای مسکونی، اداری و دولتی متقاضی سرویس FTTH را دارد.
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی بیان کرد: اجرای برنامههای توسعهای شرکت ارتباطات سیار ایران مبنی بر ارتقاء سایتهای موبایل استان از نسل 2 به نسل 3 و 4 و 4.5 طی سالهای 94 تاکنون از دیگر اقدامات شرکت مخابرات خراسان جنوبی استه به گونهای که در حال حاضر تمام شهرهای استان مجهز به تکنولوژی G4 تلفن همراه شدهاند.
عیدیزاده تصریح کرد: تعداد مشترکین همراه دایمی و اعتباری استان در طی 5 سال از 571 هزار شماره به حدود 845 هزار شماره فعال افزایش یافته است که با توجه به جمعیت استان ضریب نفوذ 108 درصدی را شامل میشود.
وی خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی در بخش تلفن ثابت در طی 5 سال شاهد رشد 14 درصدی منصوبه بوده است و در حال حاضر در تمام نقاط شهری واگذاری تلفن در کمترین زمان انجام میشود به گونهای که با حدود 280 هزار شماره فعال ضریب نفوذ ثابت استان (36 درصدی) با کشور برابری میکند.
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی با اشاره به اینکه با ارتباط رسانی به یک هزار و 921 روستا در حال حاضر بالغ بر 99 درصد از جمعیت روستایی استان از امکانات مخابراتی بهرهمند هستند یادآور شد: بالغ بر 98 درصد از جمعیت استان نیز از تلفن خانگی بهرهمند هستند.
عیدیزاده به اقدامات انجام شده در راستای توسعه و ارتقا تکنولوژی تلفن ثابت در سطح استان در طی سالهای 96 تا 98 اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت نصب سیستم سافت سوییچ NGN، جمعآوری سوییچ قدیمی و IPbase شدن تمامی تلفنها در شهرهای سرایان، بشرویه، سربیشه، اسدیه و 50 درصد شهر قاین با اجرای پروژه کافو نوری انجام شده است.
وی یکی از فعالیتهای مهم منطقه را واگذاری پورتهای پرسرعت دانست و افزود: از این نظر خراسان جنوبی دارای بالغ بر 81 هزار پورت پرسرعت یا همان ADSL است به گونهای که علاوه بر نقاط شهری تعداد 170 روستا از اینترنت پرسرعت ADSL بهرهمند شدهاند.
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی با بیان اینکه بیش از 80 درصد استفاده کنندگان اینترنت، خدمات خود را از مخابرات دریافت میکنند گفت: در مخابرات خراسان جنوبی از ابتدای سال 93 تاکنون یک هزار و 821 پروژه به مبلغ یک هزار و 621 میلیارد ریال اعم از توسعه سوییچ، نصب و راهاندازی و توسعه تکنولوژی سایتهای BTS همراه، اجرای فیبرنوری، توسعه دیتا و غیره مورد بهرهبرداری قرار گرفته به طوری که میزان سرمایهگذاری صورت گرفته نسبت به پنج ساله قبل از آن چهار برابر افزایش داشته است.
عیدیزاده به اقدامات مخابرات منطقه در زمینه فعالیتهای اجتماعی اشاره و بیان کرد: مخابرات منطقه خراسان جنوبی در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود و به منظور حفظ روحیه، نشاط و شادابی برای تلاش کارکنان برای رسیدن به اهداف مهم و اساسی مخابرات منطقه با برپایی همایشهای پیاده روی خانوادگی، تجهیز مجموعه فرهنگی ورزشی مخابرات و سالن بدنسازی مخابرات منطقه و اختصاص ساعاتی برای استفاده کارکنان، برگزاری کلاسهای مختلف فرهنگی ورزشی و آموزشی برای فرزندان همکاران و دیگر اقدامات مشابه سعی بر ایجاد شور و نشاط، همدلی و همفکری در بین خانواده مخابرات داشته است.
وی به دستاوردهای عملکردی این شرکت از سال 93 تاکنون اشاره و تصریح کرد: مخابرات منطقه خراسان جنوبی با از خودگذشتگی، تلاش و همت والای مدیران و کارکنانش در راستای تحقق اهداف عالیه شرکت و خدمت رسانی بیمنت به مردم موجب کسب افتخارات غرورانگیزی در شاخصهای مختلف شده است.
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی کسب رتبه اول کشوری در بین 31 استان ( طی چهار سال متوالی ) در نظام پیشنهادها از سال 94 تا پایان سال 97، کسب رتبه اول در بین 31 استان در اجرای توسعه فاز 7 همراه در سال 96، کسب رتبه دوم استانی و رتبه اول کشوری در بین 31 استان در ارزیابی IT حراست، کسب رتبه اول ستاد اقامه نماز در استان در سال 95 و کسب رتبه اول کشوری مناطق مخابراتی گروه 3 در ارزیابی حفاظت فیزیکی طی پنج سال متوالی (سالهای 91 الی 95) را از جمله شاخصهای این شرکت عنوان کرد.
عیدیزاده همچنین کسب رتبه اول استانی و رتبه اول کشوری در بین 31 استان در ارزیابی IT حراست و کسب رتبه اول ارزیابی عملکردی کشوری تا بهمن ماه 97 را از دیگر شاخصها عنوان کرد و گفت: مخابرات منطقه خراسان جنوبی موفق به کسب رتبه پنجم ارزیابی عملکردی در سال 93، رتبه سوم ارزیابی عملکردی در سال 94، کسب رتبه دوم در سال های 95 و 96 و کسب رتبه اول ارزیابی عملکردی در بین 31 استان کشور تا بهمن ماه 97 کرده است.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 22598