سعید کسرایینیا، مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران گفت: فضای مجازی جایگاه ویژهای در خراسان جنوبی دارد و فعالین فضای مجازی میتوانند در زمینههای مختلف در استان نقشآفرینی کنند.
وی با توجه به رسالت و ماموریت سازمان فضای مجازی سراج در بحث سازماندهی فعالان فضای مجازی، افزود: سازمان سراج در این زمینه، اقدام به تهیه و تدوین برنامه پنجساله فعالیتی کردهاست که میتوان به جرات گفت کار منحصر به فردی است؛ کمتر مجموعهای را میتوان یافت که برای فعالیتهای بلندمدت خود برنامه داشته باشد.
کسرایینیا ادامه داد: این برنامه که به لطف کار تماموقت و جهادی افراد زیرمجموعه مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی تهیه و تدوین شدهاست، در دیدار با آیتالله عبادی، نماینده ولی فقیه در استان با حضور معاون امور استانهای سازمان فضای مجازی سراج رونمایی خواهدشد.
وی تصریح کرد: دیدار با نماینده معزز ولی فقیه در استان، درخواست مکرر فعالین فضای مجازی در استان بوده است. در آخرین نشستی که با نماینده ولی فقیه در استان در ایام ماه مبارک رمضان داشتیم، تصمیم به برگزاری این دیدار بعد از ایام ماه مبارک رمضان گرفته شد که این دیدار مورخ یکشنبه 19 خردادماه جاری ساعت 17:30 عصر، در خیابان طالقانی 9 و در محل دفتر ایشان برگزار خواهدشد.
مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی با اشاره به موضوع این دیدار بیان کرد: این دیدار با موضوع نقش فعالان فضای مجازی در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی با حضور دکتر خراسانیزاده، معاون امور استانهای سازمان فضای مجازی سراج برگزار خواهدشد.
کسرایینیا اظهار داشت: جایگاه فضای مجازی در گام دوم انقلاب اسلامی با توجه به بیانیه مقام معظم رهبری اینطور بیان میشود که نخستین و ریشهای ترین جهاد جوانان، شکستن محاصره تبلیغاتی است که بخشی از این محاصره تبلیغاتی به فعالیتهایی که در فضای مجازی اتفاق میافتد، بازمیگردد.
وی ادامه داد: جایگاه فضای مجازی در کلام مقام معظم رهبری یک جایگاه ویژهای است که میطلبد با همگرایی، همفکری و هماندیشی در راستای توسعه مبانی انقلاب اسلامی کار و تلاش موثری انجام دهیم.
وی افزود: حضور فعالان فضای مجازی و نقشآفرینی آنان، در موضوعات مهم پیش رو جایگاه ویژه ای دارد.
وی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان عمده فعالیتها را بر اساس دو رکن اساسی گذاشتیم: 1- فعالیتهای اجتماعی که با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) صورت گرفت؛ 2- فعالیتهای معنوی و مباحث معرفتی که منجر به تولیدات بسیار قوی و موثر در فضای مجازی شد.
کسرایینیا ادامه داد: قطعا برنامههایی که برای فعالان فضای مجازی طراحی خواهدشد، امتداد پیدا خواهدکرد و سعی ما بر این است که هم از جهت آموزشی و هم از جهت سازماندهی امسال به صورت ویژه در عرصه فعالان فضای مجازی ورود پیداکنیم و به امید خدا بتوانیم آن چیزی که مورد رضایت مقام معظم رهبری است را رقم بزنیم.
مسئول مرکز استانی فضای مجازی سراج خراسان جنوبی گفت: برنامه 5 ساله فعالیتهای سازمان فضای مجازی سراج، رویدادی بسیار مهم است که امروز از آن رونمایی خواهد شد. این برنامه دارای 4 رکن محتوایی یا کیفی خواهدبود که در عرصه عملیاتی، محتوایی، گام دوم انقلاب اسلامی و زیرساختی طراحی شده است.
کسرایینیا ادامه داد: این برنامه 5 ساله دارای 13 بخش کمی است که در حوزههای مختلف اعم از حوزه بازی و نرمافزار، تولید محتوا، بین الملل، بانوان و همچنین در حوزه شهرستانها نیز چشمانداز سازمان را بیان میکند.
وی ادامه داد: این برنامه حاصل ماهها کار تیمی و جمع آوری نظرات نخبگان فرهنگی و صاحب نظران عرصه فضای مجازیست که امیدواریم به عنوان یک سند بالادست برای مجموعههایی که در عرصه رسانه و فضای مجازی فعالند مورد استفاده قرار گیرد؛تا بتوانیم هدفمند فضای مجازی را پای کار انقلابی بیاوریم؛ به طوریکه بعد از برگزاری این برنامه بتوانیم با اطمینان بالا بگوییم فضای مجازی یکی از بازوهای توانمند و کارآمد انقلاب اسلامی است.
مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی افزود: برنامهی ۵ سالهی سازمان فضای مجازی سراج در ۳ اصل مهم دیده شده است: ۱- اصل محتوا محوری برای فضای مجازی ۲- اصل سواد فضای مجازی که از مهمترین مباحث کاری سازمان است و ۳- توسعهی زیرساخت کمّی و کیفی نیروی انسانی فعال در فضای مجازی که این سه رکن به صورت ویژه در برنامهی فردا مورد توجه قرار خواهد گرفت.
کسرایینیا در پایان اظهار کرد: این مراسم هم رویکرد کمّی و هم رویکرد کیفیدارد. این برنامه نیز قابل ارزیابی و نظارت است که امیدواریم به لطف خدا بتواند سندی راهبردی باشد برای فعالان فضای مجازی که در این عرصه نقش آفرینی میکنند.
انتهای پیام/4