رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد:

خسارت 230میلیارد تومانی سیل اخیر استان

19 خرداد 1398 ساعت 16:54

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مبلغ کل خسارات وارده بر اثر سیل را ۲۳۰ میلیارد تومان دانست و گفت:دام ها، باغات و اراضی کشاورزی که بیمه بوده اند، خسارت خود را از صندوق بیمه دریافت می‌کنند و این مبلغ صرفا برای افرادی است که اراضی، باغات و دام های آنان بیمه نبوده است و مبلغ آن نیز متفاوت است به گونه ای که برای باغات و اراضی حدود ۵ میلیون تومان و برای کندوهای زنبور مبلغی حدود ۲۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.


به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم، غلامرضا قوسی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، صبح امروز با بیان اینکه بخش کشاورزی، بخشی موثر است که نقش اساسی در امنیت غذایی همه مردم دارد و همه ما همیشه در ارتباط مستقیم با آن هستیم، اظهار داشت:کشاورزی، یکی از بهترین بخش‌هایی است که نقش مثبتی در مقابله با تحریم‌های حاکم بر جامعه دارد و یکی از سیاست‌های این بخش، رسیدن به خودکفایی در تولیدات کشاورزی است که خود نیز ضامن امنیت غذایی است.
وی با اشاره به اینکه در طرح هایی که وزارت کشاورزی مطرح می‌کند، به بحث خودکفایی توجه ویژه‌ای می‌شود، ادامه داد:برای رسیدن به خودکفایی باید شرایط اقلیمی هر منطقه مدنظر قرارگیرد و از آنجا که خراسان جنوبی در منطقه گرم و خشک قرار دارد، مدیریت منابع آبی، یکی از مهمترین کارهایی است که برای آن اعتباراتی نیز در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه تولید پایدار ضامن امنیت پایدار است، افزود:روز ۲۷ خردادماه ۵۷، به فرمان امام راحل(ره)، سالروز تاسیس جهاد سازندگی و نیز هفته جهادکشاورزی نام نهاده شد که فرصت مناسبی برای ارج نهادن به ایثار و ازخودگذشتگی همکارانی است که در این عرصه کمک کرده اند و در این مدت باید به تبیین عملکردهای سازمان جهاد سازندگی نیز پرداخت.
قوسی مجموع کل پروژه‌های عمرانی استان را که باید افتتاح شود، تعداد ۲۶۹ پروژه دانست و گفت:جمع کل سرمایه‌گذاری برای این پروژه‌ها مبلغی حدود ۴۶میلیارد تومان است که حدود ۸ میلیارد تومان آن را کمک های مردمی و خودیاری، ۱۹ میلیارد تومان آن را تسهیلات بانکی و ۱۸ میلیارد تومان آن را جمع کل اعتبارات دولتی تشکیل می‌دهد که از افتتاح این پروژه ها بیش از ۱۵هزار خانوار بهره‌مند شده و حدود ۳۱۴ شغل جدید نیز به وجود می آید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیشترین فراوانی افتتاح پروژه ها را مربوط به شهرستان فردوس و نیز مربوط به پروژه بخش آب و خاک دانست که مبلغی حدود ۱۴۲ میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است و نیز تصریح کرد:پروژه های شاخصی که در این مدت افتتاح می‌شوند، شامل احیا و مرمت قنوات، انتقال آب با لوله و احداث سیستم های نوین آبیاری است که حدود ۱۶۱پروژه صرفا مخصوص پروژه‌های آبی است.
وی خاطر نشان کرد:در سال ۹۷، مبلغ ۱صد هزار و هشتاد و پنج میلیارد ریال اعتبار داشتیم که حدود ۶۰۷ میلیارد ریال تخصیص پیدا کرده و برای اجرای ۴۰۰ پروژه عمرانی، حدود ۱۰۹ میلیارد ریال از محل تسهیلات بانکی، اعتبار داشتیم که حدود ۱۳ هزار و بیست و دو طرح پرداخت شد و زمینه اشتغال ۹ هزار و چهارصد و پانزده نفر، در استان فراهم شد.
قوسی در زمینه شاخص هایی که برای سال ۹۸ هدفگذاری کرده‌اند، اظهار داشت:از محل تبصره ۱۸، مبلغ ۳۰ میلیارد تومان به پروژه توسعه کشت‌های گلخانه‌ای ابلاغ شده است که تصمیم داریم در این خصوص، ۶۰ هکتار را با توجه به مدیریت منابع آب در استان زیرکار ببریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، دومین شاخص هدفگذاری شده سال ۹۸ را اجرای سیستم های نوین آبیاری دانست و نیز ادامه داد:این سیستم در سال گذشته حدود ۳ هزار و هفتصد هکتار را شامل می شد که امسال سعی داریم این تعداد را به حدود ۸ هزار و هفتصد هکتار افزایش دهیم و اراضی کشاورزی را از ۱۶ درصد به ۲۲ درصد برسانیم.
وی حمایت، بازگشایی و بهسازی قنوات را از دیگر اولویت های سازمان جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد:قنوات، آب با کیفیت و ارزان را در اختیار کشاورزان قرار می‌دهند و حدود ۱۳ میلیارد تومان برای این کار اعتبار دریافت کرده‌ایم که نسبت به سال گذشته حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است.
قوسی با بیان اینکه سال گذشته مبلغ ۱ هزار میلیارد ریال، برای خسارات ناشی از سیل، به ۱۳ هزار نفر پرداخت شد، خاطر نشان کرد:مبلغ ۹۵۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض، برای خسارات سیل سال جاری تصویب شده است که تاکنون حدود ۴۷ میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرده است ولی هنوز پرداخت نشده و در حال آماده سازی مقدمات آن هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مبلغ کل خسارات وارده بر اثر سیل را ۲۳۰ میلیارد تومان دانست و نیز افزود:دام ها، باغات و اراضی کشاورزی که بیمه بوده اند، خسارت خود را از صندوق بیمه دریافت می‌کنند و این مبلغ صرفا برای افرادی است که اراضی، باغات و دام های آنان بیمه نبوده است و مبلغ آن نیز متفاوت است به گونه ای که برای باغات و اراضی حدود ۵ میلیون تومان و برای کندوهای زنبور مبلغی حدود ۲۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/4

 


کد مطلب: 22724

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/22724/خسارت-230میلیارد-تومانی-سیل-اخیر-استان

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir