محمدحسین مؤید با توجه به شرایط کنونی و خطرات آسیبزای فضای مجازی در یادداشتی نوشت؛
در اینستاگرام با احتیاط قدم برداریم:
۱_این روزها پستهای مشکوکی در اینستاگرام به چشم میخورد که کامنتهایش حاوی نظرات مردم ایران درمورد مسایل مهم و حیاتی اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... میباشد؛ روشی آسان و کمهزینه برای دشمنان کشورمان جهت کسب اطلاعات اولیه لازم برای تصمیم گیری و تعیین راهبردشان. پستهایی که به مسایلی چون ازدواج سفید، ازدواج دختران زیر ۱۸ سال، مسائل پایهای دینی، مسایل پزشکی، تبلیغ برخی رمانهای خاص(در اکثر پیجهای کتاب و کتابخوانی غالبا شاهد ترویج رمانهای خاص هستید) و یا حتی مسایل غذایی و... میپردازد.
۲_ پستهایی که به ترویج شبهات زیاد دینی و اعتقادی پرداخته و باعث سست شدن باورها و اعتقادات مردم میشود. از آنجا که شناخت اینگونه شبهات و توانایی درک مغالطات و پاسخ به آنها برای همگان مقدور نیست، در وهله اول برای کسانی که فی نفسه خطر سستی در عقاید را در خود میبینند بر آنهاست تا جای ممکن از برخورد با شبهات دوری کنند، اما در صورت به وجود آمدن شبهه به عالمان دینی مراجعه و ابهام و تردید پیش آمده را برطرف نمایند.
فضای مجازی، فضایی غیرقابل کنترل است؛اندکی با احتیاط در این فضا برانیم.
بر ماست در مقابل این حرکات غیرقابل ملموس، در ابتدا اصول اعتقادی خود را به مرحله یقین برسانیم که با برخورد با هر شبههای ضربهای بر اعتقاداتمان وارد نشود. متاسفانه ما تنها دین را از پدران و مادرانمان گرفتهایم اما دیگر به دنبال رسیدن به معرفت کامل در اصول آن نرفتهایم؛ به عنوان مثال، اگر کسی جلویمان را بگیرد و درباره مسئله توحید از ما توضیحی بخواهد، آیا در حد ابتدایی و مقدمات میتوانیم توحید را برایش اثبات کنیم؟ مسلم است که این موضوع ابتدائاً باید برای خودمان اثبات شده و به مرحله یقین رسیدهباشد و بعد از آن ما خواهیم توانست توحید را برای دیگران اثبات نماییم. همچنین است در مسایل نبوت ،امامت ،معاد و عدل الهی...
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اینستاگرام , فضای مجازی