يکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۱
فرماندار درمیان:

ساخت مجتمع فرهنگی قهستان درمیان روند کندی دارد

فرماندار درمیان گفت: با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از کلنگ‌زنی مجموعه فرهنگی قهستان شهرستان درمیان می‌گذرد متأسفانه روند ساخت آن پیشرفتی نداشته است.
ساخت مجتمع فرهنگی قهستان درمیان روند کندی دارد
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیل خراسان تایم، محمد بشیری‌زاده صبح امروز در شورای فرهنگ عمومی شهرستان درمیان با انتقاد از فضای اداری اداره ارشاد شهرستان خواستار ایجاد معبر و آسفالت ورودی آن به منظور سهولت رفت و آمد مردم و متقاضیان به آن اداره شد.
بشیری‌زاده با اشاره به اینکه مقوله فرهنگ امری بسیار مهم در جامعه کنونی ماست تاکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند تا در کنار مردم و با استفاده از ظرفیت علما و روحانیون در جهت افزایش سطح فرهنگی جامعه فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه شهرستان درمیان یک شهرستان محروم است خواستار همکاری موسسه‌های خیریه و نهادهایی مثل بنیاد برکت شد و گفت: بدون شک فعالیت‌های بنیاد برکت در امر آموزش و حضور پررنگ‌تر این بنیاد در این شهرستان زمینه‌ساز رفع محرومیت و افزایش فرهنگ‌سازی در شهرستان درمیان خواهد بود.
فرماندار درمیان از روند کند ساخت مجتمع فرهنگی قهستان انتقاد کرد و افزود: کلنگ احداث این مجموعه مدتی است که به زمین زده شده ولی هنوز پیشرفت چندانی نداشته است.
مدیرکل ارشاد استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه با تاکید بر نقش علما در فرهنگ سازی جامعه اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دلایل حضور روحانیت در رأس شورای فرهنگی نیز وجود آنها به عنوان پزشکان معنوی جامعه است.
محبی با بیان اینکه مقوله فرهنگ در نگاه رهبر معظم انقلاب مهم‌تر از اقتصاد عنوان شده است تاکید کرد: مقام معظم رهبری به جدیت و با ریزبینی مسایل ریز فرهنگی جامعه و حتی برخی دستورکارها و مصوبات شورای‌های فرهنگ استان‌ها و شهرستان‌ها را مورد توجه قرار می‌دهند.
وی با تاکید بر حضور پررنگ و پیاپی اعضای اصلی این شورا در جلسات گفت: مصوبات شورای رهنگی به مثابه قانون است و و به همین منظور افراد حاضر در جلسه نباید تغییر کنند و در تصمیم‌گیری‌ها نیز با وسواس عمل شود.
مدیرکل ارشاد استان خراسان جنوبی وجود خرده فرهنگ‌ها در جامعه ما را یک ظرفیت عنوان کرد و افزود: اگر این ظرفیت شناسایی و در راستای خدمت رسانی و معرفی آن کوتاهی شود ممکن است در جهت عکس و زمینه ساز اختلاف و تفرقه باشد که این تصمیم‌گیری در زمینه فرهنگ‌های رایج هر منطقه بر عهده شورای فرهنگ عمومی آن نقطه است.
محبی در اشاره به برخی مباحث مرتبط به شورای فرهنگ عمومی یادآورشد: سنت‌های غلط و گسست نسلی، افزایش نشاط اجتماعی، اصلاح متون مداحی، بازی‌های رایانه‌ای و فضای مجازی، عوامل فرهنگی دخیل در بحث اقتصادی و بسیاری از موارد دیگر باید در شورای فرهنگ عمومی هر منطقه مطرح و برای آنها راهکارهای مناسب با آن حوزه در نظر گرفته شود.
وی با انتقاد از تعدد مراکز تصمیم‌گیری فرهنگی بیان کرد: وجود این مراکز مختلف سبب موازی‌کاری و هم چنین کمبود اعتبارات در این بخش شده است.
در پایان این مراسم از تعدادی از فعالان حوزه‌های مختلف فرهنگی و اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان تقدیر شد.

منبع: تسنیم خراسان جنوبی
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۷۵