چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۱۷
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی:

دستگاه‌های اجرایی نظارت درونی خود را تقویت کنند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با اشاره به نظارت درونی، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید فرض کنند هیچ چشمی ناظر بر اعمالشان نیست و نظارت درونی قوی در درون خود داشته باشد.
دستگاه‌های اجرایی نظارت درونی خود را تقویت کنند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، مجید پورعیسی، شب گذشته ۲۱ خرداد، در جلسه هم اندیشی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی با اعضاء شورای نظارتی استان با تأکید بر ارتقاء یافتن شاخص‌ها در استان، بیان کرد: قوانین و مقرراتی وجود دارند که گاهی در شرایط بحران و گاهی در شراط کمبود جواب نمی‌دهد، اما برای داشتن سیاست ارادی باید با این قوانین و مقررات کنار آمد.
وی در خصوص گزارشات ارائه شده به دیوان محاسبات، تصریح کرد: عدم اطلاع در این گزارشات از وزن بالایی برخوردار است که نیاز به کارشناسی قوی در دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با اشاره به نظارت درونی، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید فرض کنند هیچ چشمی ناظر بر اعمالشان نیست و نظارت درونی قوی در درون خود داشته باشد.
پورعیسی با بیان اینکه تجربه ثابت کرده است هر چقدر با دستگاه‌های نظارتی هماهنگ باشیم، کارآیی و اثربخشی بالاتری خواهیم داشت، افزود: اگر دستگاه اجرایی توان انجام کار را نداشته باشد، پروژه به دستگاه دیگری واگذار می‌شود.
وی از برگزاری دوره‌های آموزشی با تدریس اعضاء شورای نظارتی استان در سال جاری خبر داد و بیان کرد: جلسات مشورتی با شورای نطارتی استان نیز هر سه ماه یک بار برگزار خواهد شد.
مظهری، مدیرکل بازرسی خراسان جنوبی نیز در این جلسه بیان کرو: اگر بخواهیم کار را شفاف انجام دهیم، باید با جرأت سخن بگوییم.
وی ادامه داد: دستگاه‌های نظارتی دستگاه پاسخگو هستند نه پاسخ گیر و باید در فعالیت‌هاز خود خلاقامه عمل کنند.
مدیرکل بازرسی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه در تلاش هستیم تا حساسیت از پیشرفت را به حمایت از پیشرفت تبدیل کنیم، افزود: نظارت‌های ماهیتی را جایگزین نظارت‌های شکلی خواهیم کرد.
مظهری از ایجاد دبیرخانه نظارت و توسعه در سازمان بازرسی خبر داد و بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی فراتر از یک قانون تأکید کرد و گفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به عنوان یک فتوا در شرایط کنونی عمل خواهد کرد.
وی بیان کرد: نظام برنامه ریزی ما باید به سمت توجیه محوری پیش برود و باید مشخص کنیم در یک راهبرد پنج ساله چه مسائلی برای استان اهمیت دارد و ضروریت‌های درجه یک مشخص شود و این ضرورت‌ها و اولویت‌ها باید در شورای برنامه ریزی شهرستان و استان مطرح شود.
مدیرکل بازرسی خراسان جنوبی ادامه داد: تمام عناوینی که باید اعتبار دریافت کنند ملزم به داشتن توجیه فنی، اقتصادی، زیست محیطی، فرهنگی و پیوست‌های لازم باشد.
مظهری با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس در اسفند ماه سال جاری، گفت: قانوناً ما اجازه نداریم امکانات دولتی را در خدمت رقابت ‌های انتخابی قرار دهیم و هیچ یک از مدیران و کارکنان دولت نمی‌توانند له یا علیه کاندایداها صحبت کنند.
سیدحسین مقدس، دادستان مرکز خراسان جنوبی نیر بیان کرد: از مدیران جهادی، قانون مدار، ریسک پذیر، توانمند و فعال قاطعانه حمایت می‌کنیم و در مقابل در برابر مفاسد به ویژه مفاسد اقتصادی و سوء استفاده های مالی نیز قاطعانه برخورد خواهیم کرد.
وی بر ضرورت مطالعه قانون ارتقاء سلامت اداری و مقابله با فساد توسط مدیران و زیرمجموعه تأکید و به ماده 72 قانون آیین دادرسی مبنی بر اینکه مقامات و اشخاص رسمی ملکفند پس از اطلاع از وقوع جرم به اطلاع دادستان برسانند، اشاره کرد.
محمدحسین فتح آبادی، مدیرکل دیوان محاسبات خراسان جنوبی نیز گفت: عمده مغایرت‌ها ناشی از عدم اشراف بر قوانین و مقررات به ویژه قوانین مالی و گاهاً از عدم نظارت و اعتماد بیش از حد به زیرمجموعه نشأت گرفته است.
در این جلسه چالش‌های دستگاه‌های اجرایی با هم‌اندیشی با اعضای شورای نظارت استان بررسی و تدابیر لازم برای حل و یا تسریع در روند فعالیت‌ها اندیشیده شد.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۷۶۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اقتصاد مقاومتی , اشتغال